-Karaşar’lılar Derneği Olağan Kongreye gidiyor
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
06 Ocak 2015 - Salı 17:49
 
-Karaşar’lılar Derneği Olağan Kongreye gidiyor
Merkezi Ankara ilinde bulunan “Karaşarlılar Derneği” önümüzdeki günlerde Olağan Kongreye gidecek.
KÜLTÜR SANAT Haberi
-Karaşar’lılar Derneği Olağan Kongreye gidiyor

BEYPAZARI (BBB)- Merkezi Ankara ilinde bulunan “Karaşar'lılar Derneği” önümüzdeki günlerde Olağan Kongreye gidecek.

Köklü bir geçmişe sahip bulunan ve kurulduğu 1953 yılından itibaren, Karaşar’lıların yardımına koşan, sosyal ve kültürel etkinliklerde de öne çıkan ve oldukça çok sayıda öğrenciye burs imkânı ve Kırtasiye yardımlarında bulunan Dernek, bu yıl kuruluşunun 62. Yılını geride bırakıyor.

Dernek başkanı Mehmet Kaytanbıyık, Derneğin Sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık verdiğini ve etkinliklerle üyeler arasında kaynaşmanın sağlandığını söyledi.

Dernek merkezinin bulunduğu Akdere Karaşar caddesi üzerinde bulunan 22- A  nolu adresinde 25 Ocak 2015 günü olağan kongreye gideceklerini ve tüm üyelerin kongreye katılmalarını isteyen Dernek başkanı Kaytanbıyık, “62. Yılımızda girdiğimiz bu günlerde, geçmişten günümüze kadar, derneğin yaşatılmasında emeği geçen tüm başkanlarımızdan Allah razı oldun. Bizlerde onlardan aldığımız bayrağı gelecek kuşaklara taşımanın yanı sıra, kültür değerleri ile birlikte ananevi gelenek ve göreneklerimizi yaşatmanın çabası ve gayretin içindeyiz” dedi.

Kaytanbıyık, Dernek Merkezinde yapacakları Kongreye üyeler başta olmak üzere, Beypazarı ve Karaşar halkının da davetli olduğunu, onları aralarında görmek kendilerine güç ve kuvvet vereceğini belirtti.

 


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı