Okul müdürlerine yönelik 2023 Erasmus+ Proje Teklif çağrısına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
08 Aralık 2022 - Perşembe 09:27
 
Okul müdürlerine yönelik 2023 Erasmus+ Proje Teklif çağrısına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
-Başkentin Beypazarı İlçesinde, 2023 yılı Erasmus+ teklif çağrısı ve Okul eğitimi projeleri akreditasyon başvurularına yönelik hazırlık ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Okul müdürlerine yönelik 2023 Erasmus+ Proje Teklif çağrısına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

BEYPAZARI (YT)-Başkentin Beypazarı İlçesinde, 2023 yılı Erasmus+ teklif çağrısı ve Okul eğitimi projeleri akreditasyon başvurularına yönelik hazırlık ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Uluslararası Projeler birimi uzmanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Şube müdürleri Murat Kılıç, Ramazan Arıkan ile okul müdürleri, müdür yardımcıları ile bazı öğretmenler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, gerek yurtiçi gerek yurtdışı proje hareketliliklerinin ilçe okullarına zenginlik kattığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Proje başvurularının artması noktasında okullara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini, yapılan bu toplantının da hayırlı, başarılı projelere vesile olmasını temenni ettiğini kaydetti.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısında; Erasmus+ Teklif çağrısı kapsamında, Proje başvurusu, Nasıl başvuru yapılacak, proje hazırlanması, Kimler nasıl başvuruda bulunabilir, Başvurularda evrakların eksiksiz olması, Proje ile Okul uygunluğuna önem verilmesi gibi bazı başlıklar üzerine ARGE uzmanları bilgilendirmede bulundu.

Ayrıca Finlandiya’dan uzman daveti etkinlikleri kapsamında misafir olarak gelen Mrs. Tanya’da programa zenginlik kattı.

Beypazarı İlçesinde Okul müdürlerine yönelik 2023 Erasmus+ Proje Teklif çağrısına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. - Birlik Haber Ajansı-BHA (birlikhaberajansi.com.tr)

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Okul, müdürlerine, yönelik, 2023, Erasmus+, Proje, Teklif, çağrısına, yönelik, bilgilendirme, toplantısı, yapıldı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı