Beypazarı İlçesinde 17 adet Acil Toplanma alanı belirlendi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
26 Aralık 2022 - Pazartesi 13:44
 
Beypazarı İlçesinde 17 adet Acil Toplanma alanı belirlendi.
-Ankara Büyükşehir Belediyesi ve AFAD tarafından Beypazarı İlçesinde 17 Acil durum toplanma alanı belirlendi.
GENEL Haberi
Beypazarı İlçesinde 17 adet Acil Toplanma alanı belirlendi.

ANKARA (YT) Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı belediyesi ve AFAD tarafından Beypazarı İlçesinde 17 Acil durum toplanma alanı belirlendi.

Dünyanın en yıkıcı doğal afetlerinden biri olan depremin en son Düzce’de kendini göstermesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte afet bilinci ve farkındalığı oluşturmak için yürüttüğü çalışmalarına hız verdi.

ABB, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından belirlenen afet ve acil durum toplanma alanlarının listesini yayınlamaya başladı.

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi internet sitesi ve Başkent Mobil uygulaması üzerinden Beypazarı ilçedeki 7 mahallede 17 adet toplanma afet ve acil durum toplanma alanına ulaşabilecekleri belirtilirken, Ayvaşık mahallesinde 3, Kurtuluş mahallesinde 4, Başağaç mahallesinde 4,Hacıkara mahallesinde 3, Cumhuriyet 1, Beytepe 1 ve Gazipaşa mahallesi 1 olmak üzere toplamda 17 acil toplanma alanı belirlendi.

Beypazarı’lar, Kendilerine en yakın Toplanma alanında toplanabilecek.

Ankara Büyükşehir belediyesi ve ilçe Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında Ankara Parkı, Atatürk parkı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Doğan Gürbüztürk parkı ve bazı okulları bahçeleri olmak üzere acil toplanma alanları belirlenirken, belirlenen alanlara Levhalar dikilerek toplanma alını olduğunu gösteriyor.

Yetkililer, acil toplanma alanlarında bulunan levhaları üzerinde toplanma alanının bulunduğu Enlem, Boylam durumlarının yer aldığını, ayrıca bu alanında bir kot numarasının bulunduğunu aktardılar.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beypazarı, İlçesinde, 17, adet, Acil, Toplanma, alanı, belirlendi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı