Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir başarı daha geldi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
24 Aralık 2022 - Cumartesi 13:23
 
Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir başarı daha geldi.
-Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beypazarı Fatih mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin TENOFEST 2023 Roket Yarışması Lise kategorisinde başvuruda bulunduğunu bildirdi.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir başarı daha geldi.

BEYPAZARI  (YT)- Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beypazarı Fatih mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin TENOFEST 2023 Roket Yarışması Lise kategorisinde başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Yapılan açıklamada; Okulun 2023 Roket Yarışması, Lise kategorisinde, “Kovak takımı” takımı olarak başvurularda bulunmuş ve ön tasarım raporu 670 puan üzerinden 600 puan almıştır. Aldığı bu puanla takım üste aşama olan Kritik tasarım Raporunu geçmeye hak kazandı. Okulun “Kovak takımında”, Mustafa Çınar, Muzaffer Şimşek, Gökhan Aksöz ve Koray Demir, bulunurken, öğretmenden ise Hasan Güran, Nihat Dülger hocaların bulunduğu belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, okulun daha öncesi de yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyurduğunu ve ülke ekonomisine oldukça katkı sağladığını, geçtiğimiz yıllarda da yıl bazlı yaptığı çalışmalarla elde ettiği gelirle Türkiye genelinde 1. Olmuş bir okul olduğunu kaydetti.

Yılmaz, “bu başarıları dolayısıyla başta okul idaresi ve öğretmenlerle birlikte öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerken, bu öğrencilerimiz bu başarılarıyla, Roketsan tarafından verilen online Roket eğitimi almaya hak kazanmışlardır” ifadesinde bulundu.

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, Fatih, Mesleki, ve, Teknik, Anadolu, Lisesi, öğrencilerinden, bir, başarı, daha, geldi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı