Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirilen binasında eğitim öğretime başladı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
19 Eylül 2023 - Salı 11:35
 
Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirilen binasında eğitim öğretime başladı:
-Beypazarı Tolunay Özaka, eski Sağlık meslek Lisesi, Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirilmesi yapılan binasına geri taşınarak eğitim öğretime başladı.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirilen binasında eğitim öğretime başladı:

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı Tolunay Özaka, eski Sağlık meslek Lisesi, Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirilmesi yapılan binasına geri taşınarak eğitim öğretime başladı.

Eski adıyla Beypazarı Sağlık Meslek Lisesi, Yeni Adıyla Tolunay Özaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güçlendirme kapsamına alınan okul binasının güçlendirmesinin tamamlanması akabinde 2023-2024 Eğitim öğretim döneminde okul binalarına taşınarak eğitim öğretim faaliyetlerine başladı.

Okul müdürü Özgür Bediz, okullarında 282 öğrencinin bulunduğunu ve bu öğrencilerin, Hemşire yardımcılığı, Ebe yardımcılığı, Sağlık bakım Hizmetleri gibi alanlarda eğitim alır iken, geçen yıl Adalet Alanı, Sağlık Hizmetleri alanlarında eğitim öğretim verilmeye başlandığını söyledi.

Okul müdürü Bediz, eskiden olduğu gibi okullarının artık hemşire yetiştirmediğini aktardı.

Öte yandan ilçede çeşitli okullarda, sürdürülen güçlendirme çalışmaları kapsamında bu okulların, depremler karşısında dayanıklılıklarının arttırılmasının hedeflendiği öğrenildi.

İlçe Genelinde, depreme dayanıklı okullar projesi kapsamında güçlendirmesi tamamlanan okullar arasında Ayvaşık Mahallesinde bulunan Atatürk İlkokulu, Rüstempaşa mahallesinde bulunan Rüstempaşa İlkokulu’nunda güçlendirilmelerinin tamamlandığı ve bu okulların 2023-2024 Eğitim öğretim faaliyetlerinin, güçlendirmesi tamamlanan binalarında başladığı kaydedildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tolunay, Özaka, Mesleki, ve, Teknik, Anadolu, Lisesi,, güçlendirilen, binasında, eğitim, öğretime, başladı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı