Güdül İlçesi Güneyce İlkokulunda Çanakkale etkinliği:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
17 Mart 2022 - Perşembe 10:08
 
Güdül İlçesi Güneyce İlkokulunda Çanakkale etkinliği:
-Ankara’nın Güdül İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü dolayısıyla Güneyce İlkokulunda Çanakkale haftası etkinliği düzenlendi.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Güdül İlçesi Güneyce İlkokulunda Çanakkale etkinliği:

GÜDÜL (YT)- Ankara’nın Güdül İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü dolayısıyla Güneyce İlkokulunda Çanakkale haftası etkinliği düzenlendi.

Güdül'ün Güneyce mahallesinde bulunan Güneyce İlkokulunda Çanakkale haftası etkinlikleri kapsamında, mahalledeki Güneyce İlkokulu’nun 3 ve 4 sınıf öğrencileri okul müdürü Cansel Aydoğdu, refakatçında Afşar mahallesi mezarlığında kabri bulunan 1991 yılı Güneydoğu gazisi olan Musa Yıldız’ın kabrini ziyaret edilerek, çocuklar gül bırakırken, bazı öğrencilerde şehidin ruhuna Fatihalar gönderdi.

Öğrenciler şehit kabri ziyaretinde şehidin mezarını bayraklarla donattı:

Okulun öğrencilerinden Elif, ilk defa bir şehit mezarı ziyaret ettiğini belirterek, “bu güzel ülkemizi bize vatan yapan tüm şehitlerime selam olsun. Mekanları cennet olsun. Şehidime orada Fatihalar gönderdim. Çanakkale'yi de bize anlatılanlardan sonra çok görmek istiyorum. Bizi buraya getiren okul müdürüme de çok çok teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan’da, ilçe genelinde tüm okullarda 18 Mart Çanakkale Deniz zaferini çeşitli etkinliklerle kutladıklarını ve şehitleri andıklarını kaydetti.

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Güdül, İlçesi, Güneyce, İlkokulunda, Çanakkale, etkinliği:,
Yorumlar
Haber Yazılımı