Beypazarı Karaşar Mahallesinde bu akşam ölmüş bir geyik yavrusu bulundu:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
01 Ekim 2023 - Pazar 19:08
 
Beypazarı Karaşar Mahallesinde bu akşam ölmüş bir geyik yavrusu bulundu:
Beypazarı’nın Karaşar mahallesinde ölü olarak bir geyik yavrusu bulundu. Her tarafı saçma yarasıyla dolu.
GENEL Haberi
Beypazarı Karaşar Mahallesinde bu akşam ölmüş bir geyik yavrusu bulundu:

BEYPAZARI (YT)- Beypazarı ’nın Karaşar mahallesinde ölü olarak bir geyik yavrusu bulundu.

Dün bölgede domuz avı yapıldığı öğrenilirken, avcılardan ve köpeklerden ürken, geyik yavrusu Karaşar mahallesinde, mahallenin alt kesiminde bulunan bir evin bahçesine sığınmasının akabinde, ölü bulundu.

Mahalle sakini tarafından görülen ölü geyik için, Doğa Koruma ve Mili parklar Beypazarı şefliğine ve İlçe Jandarma komutanlığın ad bilgi verildi.

Karaşar mahalle Muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, mahalle sakininin kendilerine haber verdiğini ve bahçesinde ölü bir geyik yavrusu bulunduğunu söyledi.

Bunun üzerine evin bahçesine giderek alanda incelemede bulunduklarını belirten mahalle muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, “ bahçeye vardığımızda geyik yavrusu ölü olduğunu gördük. Arka kalçalarında, muhtemel saçma izleri ve yaraları vardı. Yaraları tamamen arka kısmında idi.Doğa Koruma ve Milli parkla şefliğine ve Jandarma komutanlığına bilgi verdik” dedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı şefliği, geyik yavrusunu bulunduğu yerden alarak inceleme başlatacakları kaydedilirken, avcılar sürekli denetime tabi tutulacakları kaydedidli.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beypazarı, Karaşar, Mahallesinde, bu, akşam, ölmüş, bir, geyik, yavrusu, bulundu:,
Yorumlar
Haber Yazılımı