-Orman İşletme müdürlüğü müdürleri 2015 yılı planlama seminerinde bir araya geldi
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
05 Eylül 2014 - Cuma 06:23
 
-Orman İşletme müdürlüğü müdürleri 2015 yılı planlama seminerinde bir araya geldi
Beypazarı ilçesinde, Beypazarı ve Nallıhan Orman işletme müdürlüğü, müdür, müdür yardımcılarına, işletme şeflerine silvi kültürel çalışmalar planlaması, bütçe teklifleri hazırlanması semineri üzerine, Beypazarı Orman İşletme müdürlüğü sosyal tesislerinde bir araya geldi..
BİLİM-EĞİTİM Haberi
-Orman İşletme müdürlüğü müdürleri 2015 yılı planlama seminerinde bir araya geldi

BEYPAZARI  (BBB) –Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Şube müdürleri tarafından Beypazarı ilçesinde, Beypazarı ve Nallıhan Orman işletme müdürlüğü, müdür, müdür yardımcılarına, işletme şeflerine silvi kültürel çalışmalar planlaması, bütçe teklifleri hazırlanması semineri üzerine, Beypazarı Orman İşletme müdürlüğü sosyal tesislerinde bir araya geldi..

Beypazarı Orman İşletme müdürlüğünde düzenlenen seminere, Ankara Orman Bölge müdürlüğünden, Planlama Proje şube müdürü Yılmaz Tümer, Silvikültür şube müdürü Ali Çanakçı ile İşletme pazarlama şube müdürü Türker Güven katılarak, iki işletme müdürlüğünün, müdür, müdür yardımcılarına, işletme şeflerine, her şube müdürü alanıyla ilgili bilgiler verdi.

Düzenlenen seminerde, 2015 yılı için yapılması gereken plan ve projeler ele alınırken, planların yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca, silvi Kültür çalışma planlarının yapılması, bu konuda bütçe tekliflerinin hazırlanması gibi konularda, konuşmacılar işletme müdür, müdür yardımcılarına, işletme şeflerine bilgiler verdi.

İşletme müdürleri, düzenlenen seminerde 2015 yılı için şimdiden proje bazında çalışmalarda bulunarak, yatırım planlarının hazırlanacağını ve verilen seminerin işletme şefliğine yeni başlayan şefler için önemli olduğunu söylediler.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı