-Hacı adaylarının Beypazarı'dan kutsal topraklara yolculukları başladı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
03 Eylül 2014 - Çarşamba 10:32
 
-Hacı adaylarının Beypazarı'dan kutsal topraklara yolculukları başladı
Beypazarı ilçesinden ilk kafilede yer alan hacılar Kutsal topraklara yolculuğu başladı
- Haberi
-Hacı adaylarının Beypazarı'dan kutsal topraklara yolculukları başladı

BEYPAZARI  (BBB) - 2014 Hac Organizasyonu kapsamında Beypazarı’dan kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının ilk kafilede yer alan hacı adayları dualarla uğurlandı.

Beypazarı İlçesinde 2014 Hac Organizasyonu kapsamında 82 hacı adayının kutsal topraklara gideceği belirtilirken, Oymaaağaç mahallesinden hacca gidecek olan ve ilk kafilede yer alan hacı adayları dualar eşliğinde mahallelerinden uğurlandı.

Mahallede yapılan duanın ardından hacca gidecek olanlar, için helallik alınmasının ardından hacı adayları, yakınları tarafından Ankara Esenboğa hava limanına götürüldüler.

Oymaağaç mahallesinden bundan 7 yıl öncesi hacca yazılan Osman Bozkaya' bu yıl hacca gidebilirken, "çok şükür bu günlere" diyerek, kutsal topraklarda eşi dostu,hısım akrabaları için duada bulunacağını söyledi.

İlk kafilede yer alan Hacı adayları Esenboğa Hava limanında yapılan törenin ardından kutsal topraklara yolculukları başlarken, tüm tarafların gözleri yaşla dolarken,Hacca gitmenin de ayrı bir heyecanı olduğu gözlemlendi.


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı