Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu, 300 mezun verdi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
31 Mayıs 2014 - Cumartesi 00:00
 
Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu, 300 mezun verdi.
Kozalan köyü yakınlarında bir tesiste yapılan mezuniyet töreninde konuşan Üniversite Rektör vekili Prof.Dr. Berahattin Albayrak, Ankara Üniversitesinin çok büyük bir aile olduğunu söyledi.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu,  300 mezun verdi.

BEYPAZARI(BBB)-Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu, 18. dönem 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 300 mezun verdi.

Ankara Üniversitesi Beypazarı M.Y. O mezuniyet törenine, Üniversite Rektör  vekili Prof. Dr. Berahattin Albayrak, Beypazarı M.Y.O müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, Nallıhan M.Y.O müdürü Prof.Dr. Hüseyin Ünver, Haymana M.Y. O müdürü Prof. Dr. Deniz Evcik, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim müdürü Ayhan Işık, Emniyet müdürü Bülent Demir, davetliler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Kozalan köyü yakınlarında bir tesiste yapılan mezuniyet töreninde konuşan Üniversite Rektör vekili Prof.Dr. Berahattin Albayrak, Ankara Üniversitesinin çok büyük bir aile olduğunu söyledi.

Ankara Üniversitesinin, ilklerin üniversitesi olduğunu anlatan Rektör vekili Prof. Dr. Berahattin Albayrak, şunları kaydetti:

“Ankara Üniversitesinin mezunlar ailesine sevgili çocuklarınız katılıyor ve böylece daha da büyüyoruz. Burada çok önemli bir konu var. Gazi Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek okulunda üniversiteye başlayan Gençler, Ankara Üniversitesinden mezun olmanın, Ankara Üniversitelisi olmanın heyecanını yaşıyorlar. Geçmişte Gazi Üniversitesi Beypazarı M.Y.O kapanmıştı ve buranın öğrencileri Ankara Üniversitesine devrolunmuştu. Bu gün birçok öğrenci Ankara Üniversitesinden mezun olmanın heyecanını yaşıyorlar. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Bu öğrencilerimizin, yetenekli, bilgili becerikli öğrenciler olmalarına gayret ettik.” ifadesinde bulundu.

Ankara Üniversitesi Beypazarı M.Y. O müdürü Prof.Dr. Timur Gültekin’de yaptığı konuşmasında, bu gün burada ortak bir sevinci paylaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Prof.Dr. Gültekin, 2013–2014 Eğitim öğretim yılı mezunlarını bu gün verdiklerini hatırlatarak, “Hayattaki en değerli ve önemli varlıklarınızın bu gün mezuniyetini ve hayata yeniden farklı bir yaklaşımla gireceklerini göreceksiniz, göreceğiz. Bu süreç içersinde sizlerden tek bir dileğim var. Onlara güvenmenizi ve destek olmanızı ve destek olduğunuzda neleri başaracaklarını hepiniz göreceksiniz” diye konuştu.

Ankara Üniversitesi Beypazarı M.Y.O dan 2013-2014 Eğitim öğretim yılında 8 ayrı programdan 300 dolayında öğrenci mezun olurken, Okul 1. cisi Fevziye Tuğçe Erdem’e diploması Rektör yardımcısı Prof. Dr. Berahattin Albayrak tarafından verildi.

Diğer öğrencilerin diplomaları katılımcılar tarafından verildi.

Öğrencilerden Moda Tasarımı ve Takı Defilesi::

Okulun Moda tasarımı programında ve Takı Tasarım programında okuyan öğrenciler yaptıkları ürünleri ve kıyafetleri de kendileri, düzenlenen defile ile sunarken, defile oldukça beğeni aldı.

Araç Parkınız yoksa, niye bu kadar kalabalığı  orada toplamaya kalkıyorsunuz?

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek okulunun Mezuniyet Gününü Kozalan yaylasında bir tesiste yapması, öğrenci velilerini ve aileleri oldukça kızdırdı.

Mezuniyet gününe  araçları ile gelen aileler, araçlarını çekecek bir yer bulamazken, "bu ne rezillik böyle şey mi olur, böylesi bir tesisin araç parkı yoksa bu kadar vatandaşı buraya sıkıştırmanın bir anlamı yok" dediler. 

Onlarca aile tesise ulaşmak ve mezuniyet gününe yetişmek için araçlarını dağın başına park ederek yürümek zorunda kaldılar.




 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı