TURNUVALAR SONA ERDİ.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
12 Şubat 2022 - Cumartesi 12:58
 
TURNUVALAR SONA ERDİ.
-Beypazarı kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar arası Voleybol ve Masa tenisi Turnuvası” sona erdi ve takımların ödülleri ve kupaları verildi.
SPOR Haberi
TURNUVALAR SONA ERDİ.

BEYPAZARI (YT)- Beypazarı kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar arası Voleybol ve Masa tenisi Turnuvası” sona erdi ve takımların ödülleri ve kupaları verildi.

Kaymakamlık koordinesinde, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar Arası Voleybol ve Masa tenisi Turnuvası” final maçları ile sona erdi.

9 takımın katılım sağladığı turnuvada Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikincilik; Gazigündüzalp Ortaokulu üçüncülük kupasını aldılar.

Masa tenisi Turnuvasında Erkekler kategorisinde, 1. Selami Öztürk,2. Veysel Bora, 3cülüğü ise Galip Aksoy alırken;

Kadınlar kategorisinde; 1ci Sude Çoba,2.ci Zülal Ertürk ve 3 cü ise Zeynep Kaşak oldu.

Ödül töreninde Kaymakam Oktay Erdoğan, yaptığı konuşmasında, kurumlararsı diyaloğu sağlamak adına düzenlenen turnuvada, güzel maçlar sergilendi. Takımlara teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonrada düzenlenerek, daha da kaynaşmayı sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Voleybol ve Masa Tenisi kupa törenine Kaymakam Oktay Erdoğan,ın yanı sıra Belediye Başkanı Sayın Tuncer Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Haluk Muharrem Uzun, Milli Eğitim Müdürü Sayın Hürrem Dursun, Gençlik spor İlçe Müdürü Özgür Bediz ve Beypazarı Adliyesinde görevli Savcı, Hakimler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: TURNUVALAR, SONA, ERDİ.,
Yorumlar
Haber Yazılımı