Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla anıta çelenk konuldu:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
08 Nisan 2024 - Pazartesi 10:54
 
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla anıta çelenk konuldu:
-Beypazarı İlçesinde Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla anıta çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.
GÜNCEL Haberi
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla anıta çelenk konuldu:

BEYPAZARI  (YT)-Beypazarı İlçesinde Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla anıta çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.

10 Nisan Polis Haftası kapsamında ve Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla, Emniyet müdürlüğüne vekalet eden Başkomser Özgür Seyhan, tarafından 15 Temmuz Demokrasi meydanında bulunan Atatürk anıtına, meslektaşlarının katlıyla çelenk koydu.

Emniyet Müdürü’nün izinli olması dolayısıyla, Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Başkomser Özgür Seyhan anıtta günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Başkomser Konuşmasında; şu ifadelere yer verdi:

“Değerli protokol üyeleri sevgili meslektaşlarım ve Beypazarı‘nın saygıdeğer halkı Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümünü kutlamak üzere bu meydanda toplanmış bulunmaktayız kuruluşumuzu en içten duygularımla kutluyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için cennet vatanımızın dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm Polis Teşkilatımızın, Polis Haftasını tebrik ediyor ve Türk Polis Teşkilatı'mızın kuruluşunun 179. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin köşe taşlarından biri olarak kurulduğu günden bu yana devletimizin bekası, halkımızın can ve mal güvenliği için kararlılıkla ve özveriyle hizmet vermektedir. Teşkilatımızın kahraman mensupları, gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden huzur ve güven ortamını tesis etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme görevini büyük bir titizlikle yerine getirmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını sağlama misyonuyla görev yapan kahraman meslektaşlarımız adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde, vatandaşlarımızın da desteğini alarak bu kutsal görevi yerine getirmekteyiz insan hakları ve özgürlüklerine saygı göstermeyi, hukukun üstünlüğünü korumayı da asla ihmal etmeden Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşmüş olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm meslektaşlarıma görevlerinde başarı ve aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam sürdürmelerini diliyorum.”

Şehitlik Ziyareti:

Başkomser ve beraberindekiler, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 179. yılı dolaysıyla Şehitlik ziyaretinde bulanarak, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak, Fatihalar gönderdi.

Başkomser, akabinde Emniyet Müdürlüğünde tebrike gelenleri kabul etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk, Polis, Teşkilatının, Kuruluşunun, 179., Yılı, dolayısıyla, anıta, çelenk, konuldu:,
Yorumlar
Haber Yazılımı