Merkez Mahalle Muhtarlarından Ticaret Odası Başkanına Hayırlı olsun ziyareti:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
23 Kasım 2022 - Çarşamba 12:24
 
Merkez Mahalle Muhtarlarından Ticaret Odası Başkanına Hayırlı olsun ziyareti:
-Beypazarı merkez Mahalle muhtarlarından oluşan heyet, Ticaret Odası başkanı İrfan Çelik'e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
EKONOMİ Haberi
Merkez Mahalle Muhtarlarından Ticaret Odası Başkanına Hayırlı olsun ziyareti:

BEYPAZARI  (YT)- Beypazarı merkez Mahalle muhtarlarından oluşan heyet, Ticaret Odası başkanına Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aralarında, Ayvaşık, Cumhuriyet Hacıkara, Zafer, Rüstempaşa, Beytepe, Kurtuluş, Başağaç, Yeşilağaç mahalle muhtarları birlikte, bir süre öncesi Beypazarı Ticaret Odası başkanlığına seçilen İrfan Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Beypazarı’nın yeni Ticaret Odası başkanı İrfan Çelik, Merkez mahalle muhtarlarının heyet halinde kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların sesine har zaman kulak vereceğini ve Beypazarı’nı da her platformda Tarihiyle, Turizmiyle ve Tarımıyla neleri başardığını ve neleri hayata geçirdiğini anlatacağını kaydetti.

Muhtarlar adına bir açıklama yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Özkan, bir süre öncesi Ticaret Odası başkanlığına seçilen iş adamı İrfan Çelik, beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve başarılı çalışmalar dilediklerini söyledi.

Beypazarı Merkez Mahalle Muhtarlarından Ticaret Odası Başkanına Hayırlı olsun ziyareti: - Birlik Haber Ajansı-BHA (birlikhaberajansi.com.tr)

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Merkez, Mahalle, Muhtarlarından, Ticaret, Odası, Başkanına, Hayırlı, olsun, ziyareti:,
Yorumlar
Haber Yazılımı