İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şube müdürleriyle bitlikte Hatice Cemi Ercan Fen Lisesini ziyaret etti:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
26 Eylül 2023 - Salı 07:58
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şube müdürleriyle bitlikte Hatice Cemi Ercan Fen Lisesini ziyaret etti:
-2023-2024- Eğitim öğretim yılının başlamasının akabinde 3.cü haftasına girildiğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’nun okul ve pansiyon ziyaretlerinin sürdüğünü bildirdi.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şube müdürleriyle bitlikte Hatice Cemi Ercan Fen Lisesini ziyaret etti:

BEYPAZARI  (YT)-  2023-2024- Eğitim öğretim yılının başlamasının akabinde 3.cü haftasına girildiğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’nun okul ve pansiyon ziyaretlerinin sürdüğünü bildirdi.

Beypazarı İlçe Milli Eğitim müdürü Adem Uslu, Şube müdürleri Murat Kılıç ve Ramazan Arıkan ile birlikte ilçede okul ziyaretlerinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, ilçe genelinde toplamda 33 Eğitim kurumunun bulunduğunu ve bu eğitim kurumlarında 10 bin 250 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü söyledi.

Her gün değişik bir okul, Eğitim kurumuna ziyarette bulunduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, “2023-2024- Eğitim öğretim yılının 3.cü haftasına girdimiz bu günlerde çok sayıda okulu ziyaret ettim. Okul müdürlerinden okullarının durumu hakkında, varda pansiyonları hakkında bilgiler alıyorum. Bana şube müdürlerimizde eşlik ediyorlar” dedi.

Bu gün de okul ziyaretlerini şube müdürleri Murat Kılıç ve Ramazan Arıkan ile sürdürdüğüne değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şunları kaydetti:

“Bu günde yine şube müdürleri Murat Kılıç ve Ramazan Arıkan ile birlikte ilk olarak Atatürk İlkokulu, Eti Soda Özel Eğitim Uygulama Okulu, Faruk Kefelioğlu İlkokulu, Akşemsettin Ortaokulu ve Hatice Cemi Ercan Fen Lisesini ziyaret ettik. Okul müdürlerimizden bilgi aldık. Öğretmenlerimizle öğretmenler odasında bir araya geliyoruz. Okullarda kısa bir eğitim öğretim değerlendirmesinde bulunuyoruz. En son olarak 500 öğrencinin Eğitim öğretim gördüğü Hatice Cemil Ercan Fen lisesi müdürü İdris Edoğan’dan okul ve okulun hem kız(98), hem de erkek(134) öğrencinin kaldığı pansiyonları hakkında ve yemekhane hakkında bilgi aldık. Mutfaktaki çalışmaları yerinde gördük. Yemek durumları hakkında bilgiler aldık.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İlçe, Milli, Eğitim, Müdürü, Adem, Uslu,, şube, müdürleriyle, bitlikte, Hatice, Cemi, Ercan, Fen, Lisesini, ziyaret, etti:,
Yorumlar
Haber Yazılımı