Beypazarı Ticaret Odası Meslek Komitesi üyeleri seçimi yapıldı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
01 Kasım 2022 - Salı 15:24
 
Beypazarı Ticaret Odası Meslek Komitesi üyeleri seçimi yapıldı:
Beypazarı Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri seçimi yapıldı.
GENEL Haberi
Beypazarı Ticaret Odası Meslek Komitesi üyeleri seçimi yapıldı:

BEYPAZARI  (YT)-Beypazarı Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri seçimi yapıldı.

Komitelerden seçilen üyelerde, 10 Kasım 2022 günü yapacakları seçimle yönetim kurulu başkanıyla birlikte üyeleri ve disiplin kurulu üyelerini seçecekler.

Beypazarı Ticaret Odası’da 8 Meslek komitesi bulunuyor. Bu komitelerde de 396 üye 145 oy kullanıldı.

Komite üyeleri sabah başlayan seçimlerde oylarını saat 17.00 itibariyle tamamladı.

Seçimlere tek liste halinde gidilirken, güzel bir seçim atmosferi yaşandı.

Öte yandan, komite üyeleri 10 Kasım 2022 gününde, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu ile disiplin kurulu üyelerini belirleyecek.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı yönetim kurulu başkan adayı İrfan çelik, oy sayımının ardından yazılı açıklamada bulundu:

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığına tek liste halinde giden İrfan Çelik, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Beypazarı Ticaret Odası üyelerimizin teveccühü ile yeni bir döneme adım atmış bulunuyoruz. Bugüne kadar Odamıza katkısı bulunan tüm eski Oda Başkanları ve Meclis Başkanlarımıza, Meclis, Meslek Komitesi ve Oda personelimize, yeni yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Ticaret odası üyelerimizin güvenini boşa çıkarmamak ve Odamızı bölgemizin en başarılı Odası haline getirmek için, daha önceden olduğu gibi hep birlikte azimle çalışmaya devam edeceğiz. Beypazarı Ticaret Odası, her zaman olduğu gibi bugünden sonra da ticarette bölgemize yaptığı katkıları sürdürmek için, daha önceden hayata geçirdiği projelere yenilerini ekleyerek var gücüyle çalışmaya devam edecek. Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutladığımız bu dönemde, Ulu Önder Atatürk’ün ilkelerini şiar edinerek, memleketimizin kalkınması ve ekonomimizin gelişmesi için üstümüze düşen her türlü vazifeye hazırız. Odamızın daha istikrarlı ve başarılı bir ivme kazanmasına katkı sağlamaya, Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz; Beypazarı’mızın ticaretinin, markalaşması ve gelişmesi adına azimle çalışarak, tarımın, sanayinin ve turizm gözbebeği ilçemizin daha başarılı bir seviyeye gelmesi için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Mevcut projelerin ve işletmelerin istikrarlı ve başarılı bir ivme kazanmasına katkı sağlayacağız. Bundan sonraki ilk işimiz; birleştirici ve tüm karar süreçlerinde ortak hareket eden bir yönetim anlayışını getirmek olacak. Beypazarı Ticaret Odası yeni yönetimi olarak tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, Ticaret, Odası, Meslek, Komitesi, üyeleri, seçimi, yapıldı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı