Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinden çevre duyarlılığı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
04 Haziran 2022 - Cumartesi 11:02
 
Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinden çevre duyarlılığı:
-Beypazarı şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencileri, 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan “Türkiye Çevre haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla okullarının bahçesinde temizlikte bulundu.
ÇEVRE Haberi
Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinden çevre duyarlılığı:

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencileri, 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan “Türkiye Çevre haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla okullarının bahçesinde temizlikte bulundu.

Okulun son sınıf öğrencileri, tarih öğretmeni Cengiz Yılmaz, rehberliğinde okullarına gelerek 1—7 Haziran günlerinde kutlanan Çevre haftası ve 5 Haziran gününde Dünya Çevre günü olması dolayısıyla ilçenin Ayvaşık mahallesi Kapıağzı bölgesinde bulunan okullarının bahçesinde ve çevresinde çevre temizliğinde bulundu.

Öğrenci gurubu okula gelerek, çevre temizliğine dikkati çekmek ve “Aslanın yattığı yerden belli olur” atasözüyle de, İmam Hatip lisesi olarak temizliğe daha çok önem verdiklerini söyledi.

Öğrencilerini bu konuta motife ettiğine değinen okulun tarih öğretmeni Cengiz Yılmaz, “bende okula gelerek burada toplandık ve çevre temizliğinde bulunduk. Öğrencilerime teşekkür ediyorum. Çevremiz, okulumuz velhasıl ilçemiz temiz olması gerekir. Bizde bu günde buna hassasiyet gösterdik ve çevre temizliğine dikkati çektik.” dedi.

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, Şehit, Sefa, Tiftik, Anadolu, İmam, hatip, Lisesi, öğrencilerinden, çevre, duyarlılığı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı