Beypazarı Gazileri 48 yıl aradan sonra Kıbrıs’ta
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
20 Kasım 2022 - Pazar 19:15
 
Beypazarı Gazileri 48 yıl aradan sonra Kıbrıs’ta
-Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir, Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zafer Poyraz, Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen, Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya ve Beypazarı’ndan gelen Kıbrıs gazilerini Cumhurbaşkanlığı konutunda kabul etti.
GENEL Haberi
Beypazarı Gazileri 48 yıl aradan sonra Kıbrıs’ta

BEYPAZARI (YT)—1974 Kıbrıs Barış Harekâtı gazileri ve Gaziler Derneği başkanı Ali Yalçınkaya, Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Tarafından kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir, Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zafer Poyraz, Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen, Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya ve Beypazarı’ndan gelen Kıbrıs gazilerini Cumhurbaşkanlığı konutunda kabul etti.

“Doğu Akdeniz’de bir Türk devleti olarak yolumuza devam ediyoruz”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir, Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zafer Poyraz, Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen, Beypazarı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya ve Beypazarı’ndan gelen Kıbrıs gazilerini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Taksim Meydanı’nda gerçekleşen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini ileterek Türkiye Cumhuriyeti’nin gereğini yapacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin kuruluşunun 39. yıl dönümü olduğunu dile getirerek gazilerimizin, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı ile Kıbrıs’ta yeni bir dönemin başlamasına vesile olduğunu vurguladı. KKTC’nin kuruluşu ile şu anda Doğu Akdeniz’de bir Türk devleti olarak yolumuza devam ettiğimizi ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, halkın güvenlik içerisinde yaşayabilmesinin önemine değindi.

KKTC’de egemen eşitlik temelinde yeni siyasetimizi sürdürdüğümüzü söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Barış Harekâtı ile adaya adım atan gazilerin tarihi değiştirdiğini ve KKTC’nin temellerini attığını dile getirerek kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

Bizde, sizler için Kıbrıs barış hareketı gazilerini Kıbrıs ziyareetinde kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, başta olmak üzere adım adım takip ettik ve ziyaretlerini görüntüledik. Duygu seli hat safhaya ulaşmıştı.

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, Gazileri, 48, yıl, aradan, sonra, Kıbrıs’ta,
Yorumlar
Haber Yazılımı