Beypazarı Aile Yaşam merkezi Yakında Hizmete açılacak.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
13 Mart 2023 - Pazartesi 12:26
 
Beypazarı Aile Yaşam merkezi Yakında Hizmete açılacak.
-Ankara Büyükşehir belediyesi, başkentlilerin ve Beypazarı halkının yaşam kalitesini artırmak üzere Beypazarı İlçesine Aile yaşam merkezi yaptı.
YAŞAM Haberi
Beypazarı Aile Yaşam merkezi Yakında Hizmete açılacak.

BEYPAZARI (YT)- Ankara Büyükşehir belediyesi, başkentlilerin ve Beypazarı halkının yaşam kalitesini artırmak üzere Beypazarı İlçesine Aile yaşam merkezi yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, kısa bir süre sonra hizmete girmesi planlanan Aile Yaşam merkezinde, Gündüz bakımevinden kadınlar lokaline, gençlik merkezinden BELMEK’e kadar pek çok hizmetin verileceği Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nin inşaatının tamamlandığını bildirdi.

Yetkililer, Aile Yaşam Merkezi yakında hizmet vermeye başlayacağını aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi insan odaklı çalışmalarına hız kesmeden sürdürmekte olduğu belirtilirken, şu açıklamalara yer verildi.

“Başkentlilerin ve Beypazarı halkının yaşam kalitesinin artırmaya çalışıldığı, vatandaşları spora teşvik etmek, mesleki kurslara katılımlarının ve sosyalleşmelerinin sağlanmaya çalışıldığı bu günlerde, Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Beypazarı’na bir aile yaşam merkezi kazandırdı” denildi.

Yakın bir zamanda Hizmete alınacak olan Aile Yaşam Merkezinde; Spor salonundan Kütüphaneye kadar içerisinde Pek çok donatı yer alacak:

Ankara Büyükşehir belediyesi, Beypazarı İlçesi Hacıkara mahallesi ve Ankara Yolu üzerine kazandırılan 5 kattan oluşan Aile Yaşam merkezinde; “Çocuk Gündüz bakım evi, Kadınlar Lokali, BELMEK ve Gençlik merkezi halkın hizmetine açık olacak, Beypazarı Halkının Eğitim, Kültür, sanat ve Spor branşlarında çeşitli faaliyetler, etkinlik ve aktivitelerin gerçekleştirileceği bir mekana kavuşmuş olacak” denildi.

Aile Yaşam merkezinin önüne de çağdaş çizgilerle dolatılmış Akıllı Durak konuldu:

Durakta bekleyenler, ekranda Ankara Büyükşehir belediyesinin çalışma faaliyetlerini izleyebileceği gibi, İnternetten de faydalanırken, USB bağlantıları ile de telefonlarını şarj edebilecekler.

Beypazarı Aile Yaşam merkezi Yakında Hizmete açılacak. - Birlik Haber Ajansı (birlikhaberajansi.com.tr)

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beypazarı, Aile, Yaşam, merkezi, Yakında, Hizmete, açılacak.,
Yorumlar
Haber Yazılımı