İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden TKDK Kredileri Bilgilendirme Toplantısı sürüyor:
Haber
10 Kasım 2018 - Cumartesi 20:08
 
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden TKDK Kredileri Bilgilendirme Toplantısı sürüyor:
-“Daha Bereketli Toprak, Daha verimli Tarım” projesi "Tarım ve Çevre Tedbirleri" kapsamında Pilot uygulama bölgesi seçilen Beypazarı ilesinde çiftçiler bilgilendiriliyor.
- Haberi
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden TKDK Kredileri Bilgilendirme Toplantısı sürüyor:

BEYPAZARI (YT) -Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğü yetkilileri ve İlçe Gıda Tarım ve Ormancılık müdürlüğü, çevre tedbirleri kapsamında Pilot Bölge seçilen Beypazarı'nda, hibe kredi başvurusu ve bu krediden yararlanma seçeneklerini kırsal mahallelerde toplantılar yaparak halkı bilgilendirmeye çalışıyor.

 Tarım Bakanlığı, Ankara TKDK İl Koordinatörlüğü ve ekibi, Beypazarı Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici ile Beypazarı'na bağlı Tahirler, Tacettin, Çantırlı, Kapullu ve Eski Kırbaşı beldesi(mahallesinde), toplantı düzenledi. Toplantıya mahalle muhtarları köylüler ve çiftçiler katıldı.

 Tarım ve orman Müdürü Ekici ise, 1 milyon 600 bin avroluk hibe kredilerden kimlerin nasıl, ne şekilde faydalanacaklarını, başvuru süresi ve zamanları konusunda ve nelerin yerine getirilmesi konusunda bilgilendirmede bulundu. 

Ekici, 01 Ocak 2019 tarihine kadar TKDK Beypazarı bürosuna yada Ziraat Odası başkanlığına, yada İlçe Tarım Orman müdürlüğüne başvuruda bulunulmasını istedi. 

                  



Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı