Beypazarı İlçesinde Festival coşkusu yaşanıyor:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
08 Eylül 2018 - Cumartesi 19:08
 
Beypazarı İlçesinde Festival coşkusu yaşanıyor:
“24.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi, Tarih, Kültür ve Turizm festivali” bu gün açılış konuşmalarıyla resmen başladı.
- Haberi
Beypazarı İlçesinde Festival coşkusu yaşanıyor:

BEYPAZARI (YT)- 24.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi, Tarih ve Turizm Festivali bu gün Atatürk parkında düzenlenen açılış konuşmalarıyla resmen başladı.

24.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi, Tarih ve Turizm festivali’nin açılışına Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Tuna, Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Barış Aydın, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbağ, Güney Kore Büyükelçisi, Sudan Büyükelçisi, ATO başkanı Gürsel Baran, ASO başkanı Nurettin Özdebir, İhtilal dönem Belediye başkanlığında bulunan Turhan Kanberli, davetliler ve halk katıldı.

Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan,” 600 yüzyıl cihan hükümdarlığı yapmış, cihana hükmetmiş, Osmangazi hazretlerinin dedesi gazi Gündüz Alp Hz’lerinin türbesinde başlayarak, festivalimiz sürdürüyoruz. Bu günde açılış ve gezilerimizle festivalimizi, stantları gezerek sürdüreceğiz” dedi.

Sanatçı İrem Derici Konseri, şehir stadında Akşam 21.30 da:

24.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi, Tarih ve Turizm Festivali, Pazar günü akşamı 21.30 İrem Derici'nin şehir stadında vereceği konserler ve Havai fişek gösterisiyle son bulacak.


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı