ULUSLARARASI 23. BEYPAZARI VE YÖRESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TARİH FESTİVALİ İLE ŞENLENECEK
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
12 Eylül 2017 - Salı 13:31
 
ULUSLARARASI 23. BEYPAZARI VE YÖRESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TARİH FESTİVALİ İLE ŞENLENECEK
-23. cüsü düzenlenecek olan “Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür, Turizm ve Tarih Festivali” ne gün sayılıyor.
- Haberi
ULUSLARARASI 23. BEYPAZARI VE YÖRESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TARİH FESTİVALİ İLE ŞENLENECEK

BEYPAZARI (YT)- Başkentin İlçeleri Festivalle şenleniyor. Geçen hafta Nallıhan İlçesi festivalinin ardından bu hafta sonu, Tarihi ilçe Beypazarı Festivale hazırlanıyor.

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Uluslararası” Beypazarı ve Yöresi Kültür, Turizm ve Tarih Festivali 15-16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan, yt muhabirine yaptığı açıklamasında, bu yıl uluslararası 23. Beypazarı ve Yöresi Kültür, Turizm ve Tarih Festivali’ için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Birçok çevreler tarafından dört gözle festivalin beklediğini belirten Kaplan, “Festival dolayısıyla ilçenin tanıtımını da yapmış oluyoruz. Belediye olarak tüm çalışmaları tamamlandık. İşletmecilerle toplantılarımızı düzenlendik. İşletmelerde gerekli önlemleri ve tedbirleri alarak, gelen ziyaretçileri hizmet vermeyi planladılar. Bize göre kusursuz bir festival geçirmemiz için, Belediye ekipleri iş başında olacaklar” dedi.

Festival süresince onlarca organizasyonun olacağını kaydeden Belediye başkanı Tuncer Kaplan, şunları kaydetti:

“Festival süresince animasyon gösterileri, sokak konserleri ve Şehir stadında önemli sanatçıların katılacağı konserlerle, halkımıza unutamayacakları bir festival yaşatacağız. Tüm başkentlileri ve çevre il ve ilçe vatandaşlarımızı düzenlenecek olan "23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür, Turizm ve Tarih Festivali” ne bekliyoruz."

Öte yandan düzenlenecek olan festival dolayısıyla, Türk Hava Kurumunun motorlu paraşütü (paramotor) ile kentin üzerinde bir uçuş gerçekleştirerek Beypazarı halkı da festivale davet edildi.

Festivalde,  -15 Eylül Cuma Günü Saat 20.00 Erdem Kınay & Merve Özbey (Atatürk Parkı) konseri,
-16 Eylül Cumartesi Günü Saat 18.00 Ankaralı İbocan (Atatürk Parkı) konseri,
-16 Eylül Cumartesi Günü Saat 20.00 Hamdiye Erol (Atatürk Parkı) konseri,
-17 Eylül Pazar Günü Saat 20.00 İsmail Altunsaray ve Ferhat Göçer (Şehir Stadyumu) konseri ve havai fişek gösterisiyle festival tamamlanmış olacak.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı