Emniyet müdürü Demirbaş, görev şehidi polis memurunun doğum yapan eşine ziyarette bulundu
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
13 Ocak 2016 - Çarşamba 23:19
 
Emniyet müdürü Demirbaş, görev şehidi polis memurunun doğum yapan eşine ziyarette bulundu
-Beypazarı Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, 2015 yıl 0 Kasım günü Ankara Vip kursu gördüğü sırada, eğitim şehidi olan Polis Memuru Kemal Duran’ın Beypazarı ilçesinde yaşayan ailesine ziyarette bulundu.
- Haberi
Emniyet müdürü Demirbaş, görev şehidi polis memurunun doğum yapan eşine ziyarette bulundu

BEYPAZARI (Yaşar Tonbak)-Beypazarı Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, 2015 yıl 0 Kasım günü Ankara Vip kursu gördüğü sırada, eğitim şehidi olan Polis Memuru Kemal Duran’ın Beypazarı ilçesinde yaşayan ailesine ziyarette bulundu.

Eğitim şehidi, Polis Memuru Kemal Duran’ ın Beypazarı ilçesinde yaşayan ve polis memurunun ölümünün ardından nur topu gibi bir kız çocuğu doğuran Hacer Duran’a, Toplum Desteli Polis ekipleriyle birlikte, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eşinin ölümünün ardından Emniyet mensuplarından gerekli desteği fazlasıyla gördüğünü belirten Hacer Duran, kendilerine ziyarete gelen Emniyet müdürü Mehmet Demirbaş’a ve ekibine teşekkürlerini sunarken, “Allah sizlerden razı olsun. Acı günümüzde, mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Acımızı ve sevincimizi paylaştınız” ifadesinde bulundu.

Emniyet Müdürü Demirbaş, görev şehidi Polis Memurunun eşinin doğumu nedeniyle, yaptığı ziyarette, bir haftalık bebeğe küçük altın hediye ederken, “Emniyet müdürlüğü olarak her türlü yardım ve destekte bulunuruz. Bir sorununuz olduğunda bizleri aramanız yeterli olacaktır. O konu ile bizler ilgileniriz. Bizler, bu günler için varız. Allah'ın izniyle bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde büyütün” tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı