Nallıhan Kaymakamından,Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye ziyaret
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
25 Aralık 2015 - Cuma 17:56
 
Nallıhan Kaymakamından,Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye ziyaret
-Nallıhan Kaymakamı, İsmail Altan Demirayak, Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.
- Haberi
Nallıhan Kaymakamından,Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye ziyaret

NALLIHAN (YT)- Nallıhan kaymakamı İsmail Altan Demirayak,  Kayseri Milletvekili ve Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Kaymakam Demirayak ve Özhaseki, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası’nın uygulanması sürecindeki konuları karşılıklı değerlendirdiler.

Kaymakam Demirayak, Kayseri Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Gen.Bşk. Yard. Mehmet Özhaseki’ye Nallıhan ve Nallıhan Belediyesi için de önem arz eden ve ilçe belediyelerinin bütçesine aktarılması gereken “maden payı” konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Özhaseki, Nallıhan Belediyesine yılda yaklaşık 4 milyon TL’lik maden payı aktarılmasını sağlayacak olan maden paylarının ilçe belediyelerine aktarılması konusunda yasal düzenleme çalışması yapılacağını ifade etti.

Ziyarette Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ve Nallıhan’da “Han Tavukçuluk” adıyla yatırım yapmayı planlayan işadamı Hüseyin Arslan”da hazır bulunurken Kaymakamımız tarafından Yerel Yönetimlerden Sorumlu Gen. Bşk. Yard. Mehmet Özhaseki’ye Nallıhan’ın meşhur, ipek iğne oyası panosu takdim edildi.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı