4 İlçenin okul müdürleri uyuşturucu semineri için Beypazarı’nda toplandı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
18 Mayıs 2015 - Pazartesi 21:09
 
4 İlçenin okul müdürleri uyuşturucu semineri için Beypazarı’nda toplandı
Düzenlenen seminere Ayaş, Beypazarı, Güdül ve Nallıhan ilçelerinde bulunan tüm okulların müdürleri katıldı
BİLİM-EĞİTİM Haberi
4 İlçenin okul müdürleri uyuşturucu semineri için Beypazarı’nda toplandı

BEYPAZARI (BBB)- İl Milli Eğitim müdürlüğü Ayaş, Beypazarı, Güdül ve Nallıhan ilçelerindeki okulların müdürlerine uyuşturucu bilgilendirme semineri düzenledi.

Ankara il Milli eğitim müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik şubesi tarafından, “Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele” kapsamında, İl koordinatörleri tarafından, 4 ilçenin okul müdürlerine Beypazarı ilçesinde 2 değişik salonda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Düzenlenen seminere Ayaş, Beypazarı, Güdül ve Nallıhan ilçelerinde bulunan tüm okulların müdürleri katıldı.

Ankara il Milli eğitim müdürlüğünden gelen, uyuşturucu ile mücadele il koordinatörleri Rehber öğretmenlerinden Sevda Bolatcan, Bora Deveci ve Fahri Uzun tarafından seminer, Beypazarı Mehmet Akif Ersoy halk kütüphanesinin 2 değiş salonunda verildi.

Konuşmacılar; okul müdürlerini “uyuşturucu Bağımlılığı ve önlemleri” gibi konularda; esrar ile ilgili bilinen yanlışlar ve doğrular konusunda bilgilendirdiler.

Konuşmacılar;  madde kullanma nedenlerinin gençlerde Merak etme, arkadaş baskısı, Sorunları çözebileceğini zannetme, Arkadaşlarına uyma ve arkadaş grubundan kopmak istemede, Daha iddialı olma ve görünme isteği, Kendi sınırlarını aşma isteği, Asi olma ve farklı olma dürtüsü olarak anlattılar.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı