ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. ERKAN İBİŞ, YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
05 Mayıs 2015 - Salı 00:00
 
ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. ERKAN İBİŞ, YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, Beypazarı’nda yapımı tamamlanan yüksek okul binalarında incelemede bulundu.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. ERKAN İBİŞ, YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

BEYPAZARI (BBB)-Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek okulunun yapımı tamamlanan ek binalarında incelemelerde bulundu.

Beypazarı Meslek Yüksek okuluna ek 3 adet bağımsız okul binalarının hayırseverler tarafından yaptırılmasının tamamlanmasının ardından, Rektör İbiş ve beraberinde Rektör yardımcıları ve Ankara Üniversitesi ne bağlı bulunan Fakültelerin dekanları ile geldiği Beypazarı ilçesinde, Yüksek okulun binalarını gezerek, Yüksek okul müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin’den bilgi aldı.

Prof.Dr. Gültekin, 3 ayrı binanın 3 katlı olduğunu ve çok donanımlı ve modern bir şekilde inşa edildiğini ve içinin tefrişatının yerleştirilmeye çalışıldığını aktardı.

2015–2016 Eğitim öğretim döneminde eğitime açılacak ek binalarla birlikte, yüksek okulun öğrenci kapasitesi 3 binleri geçecek.

Rektör İbiş, Yüksek okula ek bina yaparak bağışlayan iş adamları Şahin ve Yücel Karaoğuz kerdeşlere, eğitime yaptıkları katkı ve destek nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.

3 ayrı binayı gezen Rektör Prof. Dr. İbiş, okulun sınıflarını,  takı tasarım atölyelerini ve konferans salonlarını gezmesinin ardından, binaların çok güzel ve modern yapılmış olduğunu belirtti.


 


 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı