Çanakkale’nin 100. Yılı anısına Halı saha Futbol turnuvası başlatıldı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
14 Nisan 2015 - Salı 00:49
 
Çanakkale’nin 100. Yılı anısına Halı saha Futbol turnuvası başlatıldı
Çanakkale’nin 100. Yılı anısına Halı saha Futbol turnuvası başlatıldı
SPOR Haberi
Çanakkale’nin 100. Yılı anısına Halı saha Futbol turnuvası başlatıldı

BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı kaymakamlığı ve Beypazarı belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri, Çanakkale’nin 100 yılı anısına Halı saha futbol turnuvası, Bulgurdede bulunan Ferhat Yağmurdeğer spor tesislerinde başlatıldı.

18 takımım kıyasıya mücadele edeceği halı saha futbol turnuvasının şaibesiz bir şekilde tamamlanması için, yetkililer Türkiye Futbol Federasyonundan uzman hakem isteyerek, maçları onun yönetmesini istediler ve Futbol federasyonu da bir hakim görevlendirdi.

Kaymakam Mustafa Kaya ve Belediye başkan yardımcısı Ahmet Gencer ile birlikte topa vurarak, Halı saha futbol turnuvasını başlatma startını verirlerken, tüm takımlara ve ilk maça çıkan takımlara başarı dilekleri ile Centilmence bir karşılaşma olması dileğinde bulundular.

İlk karşılaşma Devlet Hastanesi ve İlçe Milli Eğitim takımları arasında oldu:

İlk maç için, Devlet Hastanesi takımı ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğü takımı ile karşı karşıya geldi.

Takımların taraftarları tribünden takımlarına tezahürleri ile destek vermeye çalışırken, maçın hakemi Bahadır Bulut oldukça güzel maç yöneterek, lisanslı ve deneyimli hakem olduğunu da gösterdi.

 


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı