Gazipaşa İlkoklunda öğrencilere, dengeli beslenme semineri
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
27 Mart 2015 - Cuma 16:47
 
Gazipaşa İlkoklunda öğrencilere, dengeli beslenme semineri
İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık ilçe müdürlüğü, gıda mühendisleri öğrencileri bilgilendiriyor
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Gazipaşa İlkoklunda öğrencilere, dengeli beslenme semineri

BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı Gıda ve Tarım Hayvanlık ilçe müdürlüğü Gazipaşa ilkokulunda öğrencileri beslenme ve dengeli beslenme konularında bilgilendiriyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğünden iki gıda mühendisi, okuldaki tüm öğrencileri, okulun salonunda düzenlenen seminerle öğrencileri bilgilendiriyor.

Konuşmacı olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğünden gıda mühendisi Sercan Türkoğlu ile Gıda Mühendisi Oğuz Kılıç, öğrencilere beslenme konusunda bilgiler verirken, toplantıda Okul müdürü Mehmet Arslan, öğretmenler ve yaklaşık olarak okulun tüm öğrencilerine beslenme konularında bilgiler aktardılar.

Beslenme ve Dengeli beslenme konusunda okulun tüm öğrencilerine gıda mühendisleri tarafından seminer verildiğini belirten okul müdürü Mehmet Arslan, şunları söyledi:

“İlçede ilk defa bir uygulama başlatıldı. O da okulumuz, Gazipaşa ilkokulunda tüm öğrencilere, beslenme ve beslenme alışkanlığı ve dengeli beslenme konularında gıda mühendisleri tarafından bilgiler aktarıldı. Çok ta güzel bir uygulama oldu. Birçok öğrenci soru sorarak, yanıtını almaya çalıştı. Okulumuz öğrencilerini 3 grup halinde aldığımız salonumuzda, gıda mühendisleri tarafından bilgilendirildi” diye konuştu.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı