-TMO’den Pirinç satışları ilgi görüyor
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
17 Kasım 2014 - Pazartesi 08:22
 
-TMO’den Pirinç satışları ilgi görüyor
Beypazarı TMO müdürlüğü, halkın ucuz pirinç ihtiyacını karşılamak üzere getirdiği pirinçleri Ayvaşık mahallesinde bulunan Ajans müdürlüğünde satışlarının yapıldığını bildirdi.
- Haberi
-TMO’den Pirinç satışları ilgi görüyor

BEYPAZARI (BBB)- TMO Beypazarı Ajans müdürlüğü, pirinç satışlarını sürdürüyor.

Beypazarı TMO müdürlüğü, halkın ucuz pirinç ihtiyacını karşılamak üzere getirdiği pirinçleri Ayvaşık mahallesinde  bulunan Ajans müdürlüğünde satışlarının yapıldığını bildirdi.

İthal pirinçlerin kilosunun 2,70 TL satışının yapıldığını belirten TMO yetkilileri, ofiste ayrıca, Fındık yağının 5 kg lığı 35 TL den, 1 kg lık ise 7 TL den olmak üzere satışa sunulurken, 5 kg lık pirinçlerin torbası ise 13,50 TL den satışa sunuluyor. Çarşıda oldukça yüksek fiyatlardan satışa sunulan pirincin Kilosu ise 2,70 kuruştan satışa sunulurken, tüketiciler pirincin fiyatının oldukça ekonomik ve dar gelirli ailelerin kesesine göre uygun olduğunu dile getirdiler.

Hasan Kara’ ise uzun senelerdir pirincini TMO den aldığını ileri sürerek, “çok ekonomik fiyattan pirinç satın alıyoruz. Ayrıca Fındık yağının da çok ekonomik bir yağ olduğunu biliyoruz. Fiyatlar böyle iken TMO’den her zaman Pirinç satın alırım” dedi.

Günde ortalama 300-400kg pirincin satıldığını anlatan ofis yetkilileri, talebe göre Pirinç getirmeye çalıştıklarını kaydettiler.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı