Sıla Turan adlı öğrenci Ankara 1.si Türkiye 4. sü oldu
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
07 Kasım 2014 - Cuma 07:20
 
Sıla Turan adlı öğrenci Ankara 1.si Türkiye 4. sü oldu
“ Çocuk hakları” Konulu Şiir ve Kompozisyon yarışmasında Beypazarı’lı öğrenci Sıla Turan, Ankara 1.si ve Türkiye 4. sü oldu.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
Sıla Turan adlı öğrenci Ankara 1.si Türkiye 4. sü oldu

BEYPAZARI (BBB) -Ülkemizde Çocuk Hakları Sözleşmesi´nin uygulanması ve izlenmesinin koordinasyonundan sorumlu olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen, Çocuk Hakları Sözleşmesinin, İlke ve hükümlerinin hayata geçirilmesine katkıda bulunulması amacıyla Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla "Çocuk Hakları" konulu Şiir-Kompozisyon ve Kısa Film yarışması düzenlendi.

Ankara’da yapılan yarışmalarda, Beypazarı Faruk Kefelioğlu ortaokulu 1. Sınıf öğrencisi Sıla Turan “Çocuk Deyip Geçme” adlı eseri ile Ankara1.si  olurken, Türkiye geneli yapılan değerlendirmede ise aynı öğrenci  eseriyle Türkiye 4. sü oldu. 

Yazdığı eseriyle Ankara 1. si ve Türkiye 4. sü olan Ortaokul 6-A şubesi öğrencisi Sıla Turan, yarışmanın ardından ilçe Kaymakamı Mustafa Kaya tarafından Kaymakamlık makamında kabul edilerek, çeşitli hediyelerle öğrenciyi ödüllendirirken, ilçe Milli Eğitim müdürü Ayhan Işık'ta öğrenciyi başarılarından dolayı tebrik etti.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı