CHP ilçe örgütü yürüyüşte bulundu:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
19 Mayıs 2013 - Pazar 10:43
 
CHP ilçe örgütü yürüyüşte bulundu:
Atatürk anıtına Çelenk koyan CHP ilçe başkanı Ali Uysal, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşının okunmasının ardından CHP gurubu yüksek sesle 3 sefer "ne mutlu Türküm diyene" diyerek anıttaki yürüyüşünü ve çelenk koymasını tamamlayarak son buldu.
- Haberi
CHP ilçe örgütü yürüyüşte bulundu:

CHP Beypazarı İlçe örgütü, Parti binasının önünde toplanan çok sayıda partili ile birlikte ellerinde bayraklarla Atatürk parkı içinde bulunan Anıta kadar yürüyüş yaptı. 
Parti binasının önünde toplanan yüzlerce partili ellerinde Bayraklar, Atatürk posterleri ile birlikte başladıkları yürüyüşe, Hanlar önü meydanını takiben bankalar caddesi üzerinden geçilerek, Atatürk parkına kadar yürüyüşte bulundular. 
Aralarında CHP ilçe Başkanı Ali Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu yürüyüş anında partililer "Gençlik marşını" hep bir ağızdan söyleyerek yürüyüşlerini sürdürdüler. Atatürk anıtına Çelenk koyan CHP ilçe başkanı Ali Uysal, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşının okunmasının ardından,CHP ilçe başkanı Uysal burada bir basın bildirisi okudu. Bildirinin ardından CHP gurubu yüksek sesle 3 sefer "ne mutlu Türküm diyene" diyerek anıttaki yürüyüşünü ve çelenk koymasını tamamlayarak son buldu. 
Karaşar beldesinde gençlik yürüyüşü: 
CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, İlçe yönetimi ve çok sayıda partilinin katılımı ile Karaşar beldesinden Çukurören yaylasına kadar gençlik yürüyüşünde bulunacaklarını ve ardından tüm partililerle orada piknik havasında eğleneceklerini söyledi. 

Yaşar Tonbak-aa-www.beypazariajans.com


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı