İl Genel Meclisi Üyeleri kayboldu
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
19 Haziran 2014 - Perşembe 11:42
 
İl Genel Meclisi Üyeleri kayboldu
Eskiden il Genel meclisi üyeleri, Beypazarı ilçesine yatırım bazında ne getirdiklerini açıklıyorlardı
- Haberi
İl Genel Meclisi Üyeleri kayboldu

BEYPAZARI (BBB)-Eskiden İl Genel meclisi Üyeleri, İl Genelinde alınan kararlar doğrultusunda, Beypazarı ilçesine, yıl, ay bazında yapılacak yatırımlar hakkında kamu oyunu bilgilendirmeye özen ve itina gösteriyorlardı, zira partinin en önemli icra organıydı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte İl Genel Meclisi üyeliği de tarihe karışırken, İl Genel meclisi üyeliğinin yerini Beypazarı Belediye meclis üyeliğine seçilen ve listenin ilk 3 sırasındaki isimlerden oluştuğu kaydedildi.

Bu isimler, halk tarafından bilinirken, seçimlerin ardından 3 aya yakın bir zaman dilimi geçerken, İl Genel Meclisi üyelerinin yerini alan ve bu göreve seçilen belediyesi meclis üyelerinden tık yok.

Sizler yada, sizlerin Beypazarı ilçesine getirmeye çalışacağınız yatırımlarla ilgili hangi tür çalışmaları sergiliyorsunuz?, yada Büyükşehir belediyesi şunu yaptı, bunu yaptı gibi mi açıklama gereği duyuyorsunuz.? Örneğin parasal bazda Beypazarı ilçesine gelen, gelecek yatırım miktarlarını açıklama gereği duyulacak mı?.

Bir partinin icraatlarını ilçe genelinde en güzel ortaya koyan, sergileyen ve anlatan İl Genel meclisi üyeleriydi. Şimdi bu görev ve sorumluluk kimlerde, Beypazarı için hangi projeler hayata geçirilecek?.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı