Irak Tarım Bakanı Khafaji, Beypazarı’nı gezdi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
12 Kasım 2021 - Cuma 17:48
 
Irak Tarım Bakanı Khafaji, Beypazarı’nı gezdi.
-Resmi temaslarda bulunmak üzere ülkemizde bulunan Irak tarım bakanı, Muhammed Karim Al-Khafaji, Beypazarı ilçesini gezdi.
TARIM Haberi
Irak Tarım Bakanı Khafaji, Beypazarı’nı gezdi.

BEYPAZARI (YT)- Resmi temaslarda bulunmak üzere ülkemizde bulunan Irak tarım bakanı, Muhammed Karim Al-Khafaji, Beypazarı ilçesini gezdi.

Resmi temaslarda bulunmak üzere heyet halinde ülkemizde bulunan Irak Tarım Bakanı, Muhammed Karim Al-Khafaji, Beypazarı ilçesini gezdi.

Ankara İl Tarım Orman Müdürü Bülent Korkmaz, eşliğinde Beypazarı İlçesini ziyaretinde bulunan Irak Tarım bakanı Khafaji, Beypazarı’na gelişinde ilk olarak Kaymakam Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek, Beypazarı tarımı hakkında bilgi aldı ve Beypazarı ziyaretiyle ile ilgili Kaymakamlık Anı defterini imzaladı.

Ardından belediyeyi de ziyaret eden Irak tarım bakanı Khafaji ve beraberindekiler, Belediye başkanı Tuncer Kaplan’dan ilçenin tarımı, turizmi ve tarihi konularında bilgi aldı.

Irak Tarım Bakanı Khafaji, Ankara Tarım Orman müdürü Bülent Korkmaz, ile birlikte Türkiye Havuç üretiminin yüzde 50 si dolayında üretimde bulunan Beypazarı’nın havuç yıkama ve paketleme tesislerini gezerek, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konuk bakan Khafaji ve beraberindekiler, Beypazarı ilçesi şehir turunda bulunurken, çarşı içinde bazı yerlerden alışveriş yaparken, yöresel ürün satış noktalarını da inceledi.

Heyet, akşamüzeri Ankara’ya hareket etti.

 

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Irak, Tarım, Bakanı, Khafaji,, Beypazarı’nı, gezdi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı