Reklamı Geç
HABER DETAY
-Beypazarı Belediye zabıtasından mevlidi şerif
Her yıl 4–11 Eylül tarihleri arasında düzenlenen zabıta hastasının bu yıl 187.si kutlanıyor.
06 Eylül 2013 - Cuma 12:56
KÜLTÜR SANAT

BEYPAZARI (BBB)- Zabıta Haftası, yurt genelinde olduğu gibi Beypazarı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Her yıl 4–11 Eylül tarihleri arasında düzenlenen zabıta hastasının bu yıl 187.si kutlanıyor.

Geçmiş yıllara oranla sorunlarının belli bir bölümü çözüme kavuşan zabıtalar, özellikle yıpranma haklarının olmamasından dolayı hem özlük hakları açısından hem de can güvenlikleri bakımından birçok sıkıntı ile karşılaşıyor.

187. kutlanan zabıta haftası nedeniyle Beypazarı Belediye zabıta amirliği bu gün Cuma namazı, ölen zabıtalar için tarihi Kurşunlu camiinde mevlidi şerif okuturken, öğleden sonrada zabıta amiri Özkan Tanrıseven, başkanlığındaki heyetin, zabıtaların evlerine ziyarette bulunacaklar.

Belediye zabıta amiri Özkan Tanrıseven, zor şart ve koşullarda görev yaptıklarını belirterek, “Belediyemizde çalışıp emekli olup, ölen zabıtalarımıza mevlidi şerif okuttuk. Öğleden sonrada zabıta ailelerini ziyaret edeceğiz. Bizlerden istekleri olup, olmadığını soracağız” dedi.

Beypazarı belediyesinin de bu yıl kuruluşunun 130. Yılını kutladıklarını anımsatan Belediye zabıta amiri Tanrıseven, 1883 yılında kurulan Beypazarı belediyesinden oldukça zabıta emekli olmuş ve ahrete intikal etiğini söyledi.

 Yaşar Tonbak-aa- www.beypazariajans.com

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.