D140 Kontra kesim nolu karayolunda, yapımı tamamlanan 6 km’lik Duble yol, ulaşıma açıldı.
BEYPAZARI (YT)- Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, yol ağlarında bulunan Ankara’yı Ayaş-Beypazarı-Nallıhan ve Akyazı üzerinden İstanbul’a bağlayan yolda, Duble yol yapım çalışması tamamlanan alan, çift yönlü olarak trafiğe açıldı.
Karayolları 43. Şube şefliği, Ankara’yı Ayaş, Beypazarı, Nallıhan üzerinden Akyazı’ya ve İstanbul’a bağlayan D140 Kontra kesim nolu karayolu üzerinde etap etap, duble yol olarak tamamlanan alanlarda yolu ulaşıma açıyor.
Çayırhan’dan sonra, Nallıhan yönüne doğru duble yol yapım projesi kapsamında yapımı tamamlanan 6 Km’lik, Eymür kavşağından Sobran mahallesi yolu arasında bulunan kısım Karayolları ekipleri tarafından çift yönlü olarak ulaşıma açıldı.
Karayolları yetkilileri, yol üzerinde yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü ve yapımı tamamlanan Etapların yapımı tamamlandıkça ulaşıma açılacağını, yapımı süren alan geçişlerinde ve servis yollarında sürücülerin işaret ve işaretçilere mutlaka uymaları gerektiğini hatırlattılar.