-Ülkem Doğa Yürüyüşü Grubu 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için yürüdü:
BEYPAZARI (YT)- Ülkem Doğa Yürüyüşü Grubu bu haftaki yürüyüş ve tırmanışlarını "15 Temmuz Demokrasi şehitlerine" ithaf ettiler.
Grubun lideri Beden eğitimi Öğretmenli Fehmi Çalışkan, ülke genelinde sayısız yürüyüşlerde bulunduklarını ancak bu hafta yaptıkları yürüyüşün çok anlamlı olduğunu söyledi.
Ankara Sincan İlçesinde ikamet eden Beypazarı’na gelerek, Köroğlu dağı yürüyüşü ve tırmanışı dolayısıyla Beypazarı üzerinden Bolu Kıbrısçık ilçesine geçerek, Kıbrısçık’tan başlattıkları 15 Temmuz Demokrasi şehitlerine ithaf edilen yürüyüşlerini Köroğlu dağının 2440 rakımlı bölgesine kadar yürüyüşte bulunarak yaptıkları 1 dakikalık saygı duruşu ve söyledikleri istiklal marşını okumaları ile tamamladılar.
Pazar günü sıcakta hayli zorlu bir yürüyüş ve tırmanışta bulunduklarını belirten beden eğitimi öğretmeni Fehmi Çalışkan, “Demokrasi için, şehitlerimiz için her şeye değer. Grubumuzla birlikte 2440 Rakımlı Köroğlu dağının zirvesine kadar çıktık. Bayrağımız orada dalgalandırdık, Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal marşımızı okuduk. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Gezilerimize de acil şifalar diliyorum. Grup arkadaşlarıma da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.