Orman İşletme müdürlüğünde, Eğitimi tamamlayan yangın ekibi sertifikalarını aldı
BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı orman İşletme Müdürlüğü, Yangın ekibi, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Orman ve Kırsal alan yangınları ile mücadele, beceri geliştirme eğitimlerini tamamlamalarının adından sertifikaları verildi.
Beypazarı Orman İşletme müdürlüğünde kurulu bulunan orman Yangınları ile mücadele ekibine, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerin sona ermesi dolaysıyla, yangın ekiplerine sertifikaları orman işletme müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle verildi.
Orman ve Kırsal Alan Yangınları ile mücadele beceri geliştirme eğitimlerini tamamlayan ekiplerin sertifikaları, Orman İşletme müdürü Âdem Parlak, Bartın Orman Fakültesi öğretim üyesi Doç Dr. Gökhan Gündüz, Orman işletme müdür muavini Mehmet Üstünyer, Merkez şefi Abdulakdir Ortataş, tarafından verildi.
Orman yangınları ile mücadele kapsamında eğitimlerini tamamlayan yangın ekibine, orman işletme müdürü Âdem Parlak, orman yangınları ile mücadelede dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunurken, ekip ruhu içinde çalışmalar sergilenmesi gerektiğini vurguladı.
Parlak, Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekibine verilen eğitimle, ekibin yangınlara daha bilimsel bir şekilde müdahale edeceğini belirtti.