Jandarma’dan olası Yangınlarla ilgili uyarı geldi:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
30 Haziran 2021 - Çarşamba 12:41
 
Jandarma’dan olası Yangınlarla ilgili uyarı geldi:
-Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı, yaz aylarının başlaması ve hasat mevsiminin içinde olunması dolayısıyla, her an yangın çıkabileceği endişesiyle yangınlara dikkat çekti.
YAŞAM Haberi
Jandarma’dan  olası Yangınlarla ilgili uyarı geldi:

BEYPAZARI(YT)- Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı, yaz aylarının başlaması ve hasat mevsiminin içinde olunması dolayısıyla, her an yangın çıkabileceği endişesiyle yangınlara dikkat çekti.

İlçe Jandarma Komutanlığı, hava sıcaklıklarının aşırı artması nedeniyle özellikle mesire alanlarında, biçim yapılan tarlalarda en uzak bir kıvılcımdan yangınların oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Yangınların en çok tedbirsizlik ve ihmalden kaynaklandığına işaret yetkililer, , söz konusu alanlarda piknik yapanların yaktıkları ateşi söndürmeden ayrılmamaları, gerekli gördüklerinde ateşin üzerini toprakla örtmeleri, kibrit ve sigaralarını söndürmeden atmamaları ve hasat yapılan tarlada biçim anında çok dikkatli olunması yönünde duyarlı olmaya çağırıyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı, olası bir yangın durumunda vatandaşların 112’yi arayarak doğru adres bildirmeleri sonrasında, itfaiyenin ve güvenlik güçlerinin bahse konu olan bölgeye sev edilerek, yangına müdahele etmelerinin sağlanacağı kaydedildi.

Beypazarı  Ziraat Odası Başkanı Ateş'ten, Jandarmaya teşekkür:

Beypazarı Ziraat Odası başkanı Mustafa Ateş, Jandarmanın çok önemli bir konuda uyarıda bulunduğu için teşekkür ettiğini söyledi.

Hasat mevsiminin yaşandığı bu günlerde ve giderek de hava sıcaklığın yükseldiğine işaret ederek Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş,, "nem oranları düşüyor. Yangın çıkma olasılığı çok yüksek. Jandarmanın yaptığı bu önemli açıklaması ve duyarlılığı için çok teşekkürler Jandarma’ya’" dedi.

 

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Jandarma’dan, , olası, Yangınlarla, ilgili, uyarı, geldi:,
Yorumlar
Haber Yazılımı