İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
07 Ocak 2021 - Perşembe 16:22
 
İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.
-Parti Genel başkanı Meral Akşener, beraberindeki partili kurmaylarıyla birlikte Beypazarı ilçesini ziyaret ederek, esnaf gezisinde bulundu.
SİYASET Haberi
İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.

BEYPAZARI (YT)- İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener, beraberindeki partili kurmaylarıyla birlikte Beypazarı ilçesini ziyaret ederek, esnaf gezisinde bulundu.

İyi Parti Genel başkanı Akşener, esnaf ziyaretlerinde esnafa günlük kazançlarını sorarken bazı esnaflar öğlen oldu ama halen siftah edemediklerini söyledi. Bankalar caddesi üzerinde çok sayıda esnaf ziyaretinde bulunan İyi parti genel başkanı meral Akşener, esnaflardan hep aynı yorumu aldı. Yani para kazanamadıklarını ve iş yerlerinin kiralarını bile ödemede güçlük çektiklerini belirttiler.

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener esnafın kendisine verdiği bilgiler doğrultusunda, “şu an siyaset yapmıyoruz. Yeni yılın ilk gezisini de Beypazarı’na yaptım. Biz sizleri ziyaret ediyoruz ki, durumu ve esnafımızın içinde bulunduğu durumu yerinde öğretmeye çalışıyoruz. Şimdiki önceliğimiz esnafımız, esnafımız desteklenmeli ve ayakta kalmalı. Biz, bunu çeşitli platformlarda da dile getireceğiz. Aşağıda ziyaret ettiğimiz bir esnafımız, daha siftah etmediğini söyledi. Bu böyle gitmez. Buna acil bir önlem alınması lazım.”dedi.

“Bir mağaza sahibi ayakkabı sattığını ama 3 aydır alan yok, satan yok. Gerçekten zor durumdayız.” Demesi üzerine,  İyi Parti Genel başkanı bir bot fiyatını sordu ama mağaza sahibi hiçbir ürün satamadıklarını aktardı. Esnafın işinin gerçekten zor olduğunu paylaştı.

 

Kaynak: (YT) - Yaşar TONBAK Editör:
Etiketler: İYİ, Parti, genel, Başkanı, Meral, Akşener,, Beypazarı’nda, esnaf, ziyaretinde, bulundu.,
Yorumlar
Haber Yazılımı