Gelecek Partisi Ankara İl başkanlığından Ayaş ilçesine ziyaret.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
27 Ocak 2021 - Çarşamba 10:32
 
Gelecek Partisi Ankara İl başkanlığından Ayaş ilçesine ziyaret.
-Gelecek parti Ankara İl Başkanlığı, Ayaş ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
SİYASET Haberi
Gelecek Partisi Ankara İl başkanlığından Ayaş ilçesine ziyaret.

AYAŞ (YT)- Gelecek parti Ankara İl Başkanlığı, Ayaş ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Gelecek partisi Ankara İl başkan yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Alaetin Süer, Kadın Kolları başkanı Nimet Bolluk ve yönetim kurulu üyesi Fahrettin Çelebi ile birlikte Ayaş ilçesi ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partililer, ilk olarak Ayaş ilçe Başkanı Hakan Zengin’i ziyaret etmelerinin ardından, birlikte ilk olarak Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulunarak Oda başkanı Erdinç Polat Ateş’ten çiftçinin durumu ve Ayaş’ın tarımı konusunda bilgiler aldı. Ziyaretler sivil toplum kuruluşlarına yapılan ziyaretlerle sürerken, Ayaş Esnaf ve Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanlığı ile sürerken, burada da Arif Zeki Tekgündüz’den, esnafa sağlanan krediler ve durumu hakkında bilgi alındı.

Gelecek Partisi Ankara İl başkan yardımcısı ve Yerel Yönetimler başkanı Alaettin Süer, yerel yönetimlere önem verdiklerini ve giderek, çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi

Gelecek Partisi Ankara İl başkan yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Alaetin Süer, Ayaş ziyaretinde Gelecek Partisi Ayaş İlçe Başkanı Hakan Zengin ile Kadın Kolları başkanı Zeliha Kemkin’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ve çalışmalarında başarı dileklerini sunduklarını kaydetti.

 

Kaynak: (YT) - Yaşar TONBAK Editör:
Etiketler: Gelecek, Partisi, Ankara, İl, başkanlığından, Ayaş, ilçesine, ziyaret.,
Yorumlar
Haber Yazılımı