Fetö’nün Yurt Binası Emniyet müdürlüğüne dönüştürüldü:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
06 Nisan 2021 - Salı 15:44
 
Fetö’nün Yurt Binası Emniyet müdürlüğüne dönüştürüldü:
-Beypazarı Emniyet müdürlüğü Kurtuluş mahallesinde yeni binaya taşındı.
GÜNCEL Haberi
Fetö’nün Yurt Binası Emniyet müdürlüğüne dönüştürüldü:

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı Emniyet müdürlüğü Kurtuluş mahallesinde yeni binaya taşındı.

Alınan bilgiye göre,15 Temmuz hain fetö, terör örgütünün elinden alınan binalar arasında bulunan ve öğrenci yurdu olarak kullanılan 4 katlı bina, İçişleri bakanlığına devredilmesinin ardından Emniyet müdürlüğüne tahsis edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünal, binada uzun süre çalışmaların ardından Emniyet müdürlüğü olarak kullanılmasına uygun hale getirdiklerini söyledi.

Emniyet müdürlüğü, Merkez Polis Karakol Amirliği, Trafik büro amirliği ve diğer birimleriyle birlikte yeni binaya taşındıklarını belirten Emniyet müdürü Ünlü, “yeni binada birimleri ve kısımları amirlik olarak ayrı ayrı yerleştirdik. Sorgulama odaları, tutuk odası, ifade alma odasıyla Emniyet müdürlüğü olarak hizmetlerimiz sürdüreceğiz” dedi.

Emniyet Müdürlüğü, binanın en üst katında bulunan Salona da, 23 yaşında şehit düşen özel hareket Polis memuru Mahmut Bilgin'in adını verdi.

Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı Muammer Köksal, Emniyet müdürlüğünün yeni yerinin çok güzel olduğunu ve her alandan ulaşım kolaylığı bulunduğunu söyledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fetö’nün, Yurt, Binası, Emniyet, müdürlüğüne, dönüştürüldü:,
Yorumlar
Haber Yazılımı