Beypazarı ilçesinde Tarım Orman müdürlüğü, Zabıta müdürlüğü ortak gıda denetiminde bulundu.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
15 Mart 2021 - Pazartesi 20:48
 
Beypazarı ilçesinde Tarım Orman müdürlüğü, Zabıta müdürlüğü ortak gıda denetiminde bulundu.
-Beypazarı ilçesinde Tarım Orman müdürlüğü ve Zabıta müdürlüğü ortak gıda denetiminde bulundu.
ASAYİŞ Haberi
Beypazarı ilçesinde Tarım Orman müdürlüğü, Zabıta müdürlüğü ortak gıda denetiminde bulundu.

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı ilçesinde Tarım Orman müdürlüğü ve Zabıta müdürlüğü ortak gıda denetiminde bulundu.

İlçe Tarım Orman müdürlüğü ve Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçede fırınlar, markerler ile üretim yapan işletmelere yönelik gıda denetiminde bulundu.

İlçe Tarım Orman Müdürü Esin Korkmaz’ında katıldığı denetimlerde, ekipler ve zabıta müdürlüğü ekipleri, marketlerde ürünlerin son kullanma tarihilerine dikkat ederken, fırınlar ile diğer imalathanelerde, ürünlerin yapıldığı yerlerin, saklandığı yerlerin, taşınmadaki koşullar ile temizlik konusuna çok dikkat edildi.

Bazı fırınların geri planlarının kirli olması dolayısıyla, bu işletmelere ihtar yapılırken, temizliğe önem verilmesini ve kırık yarık olan ürün taşımada kullanılan kasaların temiz ve düzgün olması, taşıma koşullarına uygun olması istendi.

Bazı firma sahipleri, önceki denetimlerde görülen noksanlıkları giderdikleri ve bazılarının hala işletme sahibine iletilmesine rağmen gidermediği görülürken, bu kişilerde ceza yemekten kendini alamadı.

Tarım Orman müdürü Esin Korkmaz ve belediye Zabıta Amiri Ahmet Çevik, denetimleri sürdüreceklerini, özellikle unlu mamul üretimi yapan firmaların temizliğe çok önem vermesini isterken, temizlik konusunda hiç kimsenin mazeret gösteremeyeceğini kaydettiler.

 

Kaynak: (YT) - Yaşar TONBAK Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, ilçesinde, Tarım, Orman, müdürlüğü,, Zabıta, müdürlüğü, ortak, gıda, denetiminde, bulundu.,
Yorumlar
Haber Yazılımı