Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, çocukları sevindirdi:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
14 Mayıs 2021 - Cuma 12:51
 
Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, çocukları sevindirdi:
-Beypazarı belediyesi bir süre öncesi çocuklara yönelik evlerde sıkılmaması için, düzenlediği ödüllü yarışmasının ardan çocuklara hediyeleri verildi.
KÜLTÜR SANAT Haberi
Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, çocukları sevindirdi:

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı belediyesi bir süre öncesi çocuklara yönelik evlerde sıkılmaması için, düzenlediği ödüllü yarışmasının ardan çocuklara hediyeleri verildi.

Belediye sesli yayın otobüsüyle halkın da bayramını tebrik eden Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Öğrenciler arasında düzenlenmiş oldukları yarışmada dereceye giren öğrencileri mahallelerinde ziyaret ederek, evlerinin önlerinde kendilerine hediyelerini takdim etti.

Belediye, Beypazarı ilçesini Konu alan Resim dalında, Müzik dalı ve Şiir yazma dalında düzenlediği, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verirken her kategoride birinci gelen öğrencilere bisiklet,2 ci gelen öğrencilere sürpriz hediye ve 3 cülere de top hediye etti.

Belediye başkanı Kaplan, çocuklara ikinci bayram yaşattıklarını ve onları evlerinde ziyaret ederek hediyelerini vererek aileleriyle birlikte Bayramlarını tebrik ettiklerini söyledi.

Çocuklar Bayram gününde, adeta bayramlık hediye alırcasına sevinirken, belediye başkanının elinden hediyelerini alan öğrencilerin sevinçli oldukları gözlemlerinken, Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ettiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beypazarı, belediye, başkanı, Tuncer, Kaplan,, çocukları, sevindirdi:,
Yorumlar
Haber Yazılımı