Başkentin Beypazarı İlçesinin yüksek kesimleri karla beyazlara büründü
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
12 Mart 2023 - Pazar 14:32
 
Başkentin Beypazarı İlçesinin yüksek kesimleri karla beyazlara büründü
-Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Geceleyin ve sabaha karşı yağan karla, yüksek kesimler beyazlara büründü.
GENEL Haberi
Başkentin Beypazarı İlçesinin yüksek kesimleri karla beyazlara büründü

BEYPAZARI  (YT)- Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Geceleyin ve sabaha karşı yağan karla, yüksek kesimler beyazlara büründü.

İlçe merkezine yağmur olarak düşerken, yüksek kesimler de karın yaylaları ve alanları beyazlara bürüdüğü görüldü.

Karaşar mahallesi Kirazyanı bölgesinde yaşayanlar, gününde Pazar olması hasebiyle Kirazyanı mevkiine gelerek kadın tadını çıkardılar.

Karaşar mahalle muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, dün akşam geç saatlerde yağmurla başlayan kar yağışı bölgeyi beyazlara bürüdüğünü söyledi.

Yağan yağmur ve karın ardından derelerin su ile dolup taştığını anlatan Muhtar Gürlek, “Cemrelerin düşmesinin akabinde havalarda biraz ısınma oldu. Nisan ayı içinde çok kar yağışına şahit olduk. Yine yağar. Kiraz yanı bölgesi insanlarla doluş taştı. Vatandaş burada karın tadını çıkardı. Hatta Çukurören yaylası göletiyle birlikte beyazlara büründü” şeklinde konuştu.

Beypazarı belediyesi tarafından işletilen Karagöl yaylası ve mesire alanı yetkilileri, Karagöl yaylasının karın yağmasıyla birlikte ilgi gördüğünü ve kamp karavanıyla gelenlerin sabahleyin karla uyandıkları ve manzara karşısında göl kenarında kara rağmen yürüyüşü aksatmadıklarını söyledi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkentin, Beypazarı, İlçesinin, yüksek, kesimleri, karla, beyazlara, büründü,
Yorumlar
Haber Yazılımı