Kaymakam Muhtarlarla Kabaca mahallesinde toplantı düzenledi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
15 Kasım 2019 - Cuma 19:38
 
Kaymakam Muhtarlarla Kabaca mahallesinde toplantı düzenledi.
-Beypazarı Kaymakam Temel Ayca, ilçeye atanmasını akabinde mahalle muhtarlarıyla ikici sefer toplantıda bir araya geldi.
- Haberi
Kaymakam Muhtarlarla Kabaca mahallesinde toplantı düzenledi.

BEYPAZARI (YT)-Beypazarı Kaymakam Temel Ayca, ilçeye atanmasını akabinde mahalle muhtarlarıyla ikici sefer toplantıda bir raya geldi.

Muhtarların sorunlarının tartışıldığı ve nelerin yapılıp yapılmadığı konularının görüşüldüğü toplantıya Kaymakam Temel Ayca başkanlık ederken, toplantıya Belediye başkan Yardımcısı Osman Tuncel, Muhtarlar Derneği başkanı Muammer Köksal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, İlçe Milli Eğitim müdürü Hürrem Dursun, İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun, S.Y.D vakfı müdürü Alaettin Biçen, Sosyal Hizmet müdürü Serkan Sağlam ile daire amirleri ve temsilcileri katıldı.

Mahalle Camisinde Cuma Namazını İlçe Müftüsü Karakoyun'un kıldırmasının akabinde toplantıya geçildi.

Kaymakam Temel Ayca, ilçeye atanalı iki ayı geçkin bir süre olduğunu ve bu sürelerde tüm mahalleleri tanımaya çalıştığını söyledi.

Düzenlenen toplantıların amacına ulaştığını ve sorunların dile gelmesi ve ilgili birimlere iletilmesi sonrasında kısa süre içinde çözüme kavuşturulduğunu  kaydetti.

Kaymakam Ayca, toplantıları sürdüreceklerini ve böylece sorunların daha geniş kapsamlı ele alındığını, hangi çalışmaların yerine getirilip getirilmediğini de kısa süre içinde öğrenmiş olduklarını belirtti.

Köy konağında düzenlenen toplantıda, öncelikli olarak toplantının düzenlendiği mahallenin sorunları, mahalle muhtarı Kazım Uslu’dan dinlenirken, ilgili kurum amirleri de muhtarın isteklerine cevap vermeye çalıştı.

Düzenlenen toplantıda, kurum müdürleri kendilerini tanıtarak başladıkları toplantıda, ilgili  kurum müdürü de yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Muhtarlar genelde, Aski ve Fen işlerinden oldukça sıkıntılı olduklarını ve bulundukları taleplerin kısa süre zarfında yerine getirilmediğini aktardı.

Bu suçlamalar karşısında da ASKi ve Fen işleri müdürlükleri de açıklamada bulunarak, katılımcıları bilgilendirmeye çalıştı.

Bazı mahallelerde Telefon Çalışmıyor.

Muhtarlar bazı mahallelerde halen kablolu normal telefonlarının hatlarını kopması yada koparılması karşısında arızaların uzun sürede giderilmediğini kaydetti:

Hırsızlıklar arttı:

Beypazarı İlçesi Jandarma bölgesinde araziden, tarladan yada arazide bulunan elektrik trafolarının hırsız yada hırsızlar tarafından çalındığı ve hırsızların yakalanması için çalışmaların sürdüğü aktarıldı:

 İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun: “İmam açığımız çok az kaldı"

İlçe müftüsü Mehmet Karakoyun imalardan soru sorulunca, İlçe genelinde 7 mahallede imam bulunmadığını ve olabildiğince de bu sorunları iyi niyet çerçevesinde çözme çabasında olduklarını aktardı:

Başören Grup Yolu:

Başören ve Grup yolunun tamamlanmadığını aktaran Başören Mahallesi muhtarı Saim Atak, “bu grup yolundan çok sayıda mahallenin ulaşımının sağlandığını ve kısa süre içinde yapılmasını istiyoruz” dedi.

Kaymakam Temel Ayca, Kapanışta yaptığı konuşmasında, “toplantıları sürdüreceğiz. Böylece güzel bir kaynaşma sağlanıyor. Sorunları da direk ilgili kurum amirine iletiliyor. Tabi ki; biz bunların takipçisiyiz. Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı