-Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Türkiye’nin her köşesinden turist çekmeye devam ediyor.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
23 Temmuz 2017 - Pazar 20:22
 
-Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Türkiye’nin her köşesinden turist çekmeye devam ediyor.
-Polatlılı Bürokratlar ve İş adamları Derneği (POBİAD) Başkanı Özcan Temurer, merkezi Ankara'da bulunan BOLU Dernekler federasyonu başkanı iş adamı Mehmet Bilgin ile birlikte ilk olarak Kıbrısçık ilçesini ve ardından da Beypazarı ilçesine ziyarette bulundu.
TURİZM Haberi
-Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Türkiye’nin her köşesinden turist çekmeye devam ediyor.

BEYPAZARI (YT)- Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı Türkiye’nin her köşesinden turist çekmeye devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan Bolu İli Dernekleri federasyonu başkanı Mehmet Bilgin ve Polatlı Bürokratlar ve İş adamları Derneği(Pobiad) başkanı Özcan Temurer, birlikte çok sayıda üyesiyle birlikte, Kıbrısçık ilçesini ve ardından Beypazarı ilçesini gezdiklerini söyledi.

(Pobiad) başkanı Temurer, Gezilerinden örnekler almaya ve bu örnekleri ilçelerinde hayata geçirmeye çalışacaklarını, bu anlamda üyeleriyle birlikte gezide bulunduklarını söyledi.

Polatlı’nın tanıtımı için gayret eden POBİAD dernek başkanı Temurer, “Polatlı’ya dair turizm değerlerinin minyatürleri ile Polatlı tarih ve turizm değerlerini anlatmanın yanında açtıkları Polatlı mutfağı ile de Polatlı’nın tatlarını Ankaralılara tanıtmak için çaba sarf ediyor” dedi.

Bu anlamda, dağları ve yayları ile ünlü Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde incelemelerde bulunduklarına değinen (Popiad) dernek başkanı Özcan Temurer, “Kıbrıscık ilçesi Belediye başkanı Doğan Dağ’dan yayla turizmi ve yayla evleri konusunda bilgi aldıklarını kaydetti.

Ardından, tarihiyle, kültürüyle ve konaklarıyla ünlü Beypazarı ilçesine gelerek bir dizi gezide bulunduklarını anlatan (Popiad) başkanı Temurer, şu ifadelere yer verdi:

“Beypazarı gerçekten bazı şeyleri aşmış. Oldukça turist alıyor. Bizde bu anlamda Polatlı’nın tanıtımına yönelik bir şeyler yapalım istedik ve Polatlıda bulunan Yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, Pobiad, yönetiminin neler yapacağını anlatmaya çalıştık. İlçenin tanıtılması için elimizden geleni yapacağız.”

Kendilerini Kıbrıscık gezisi ile Beypazarı gezisine getiren, merkezi Ankara’da bulunan Bolu Dernekleri federasyonu ve iş adamı Mehmet Bilgin’e teşekkürlerini sunan Pobiad, başkanı Özcan Temurer, Kıbrısçık ilçesinde kendilerini ağırlayan sayın belediye başkanı Doğan Dağ beyefendiye de teşekkürlerini sunduğunu kaydetti.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı