-İlköğretim haftası Törenle kutlandı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
23 Eylül 2016 - Cuma 09:38
 
-İlköğretim haftası Törenle kutlandı
-2016–2017 Eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla, ilköğretim haftası törenle kutlandı.
BİLİM-EĞİTİM Haberi
-İlköğretim haftası Törenle kutlandı

BEYPAZARI (TRT)-  2016–2017 Eğitim öğretim yılının başlaması ve ilköğretim haftası, Beypazarı'nda da düzenlenen törenle dün kutlandı.

Beypazarı Kemal Milaslı İlkokulu bahçesinde düzenlenen İlköğretim haftası Kutlama törenine İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Bilgiç, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Belediye başkan yardımcısı Uğur Bağlarlı, Okul müdürleri ve velilerle birlikte öğrenciler katıldı.

İlköğretim haftası dolayısıyla düzenlenen törende, şehitler ve 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunulurken, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal marşımızı öğrenciler hep bir ağızdan okudu.

İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Bilgiç’te İlçe genelindeki eğitim öğretim kalitesinin ve seviyesinin il bazında daha üst sıralara çıkarılması yönünde herkese(annelere, babalara velilere) ve idareci ve öğretmenlere ciddi sorumluluklar düştüğünü ve bunun için hep birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Belediye başkanı Tuncer Kaplan, 2016–2017 Eğitim Öğretim yılının tüm Beypazarı'mıza ve ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu.

Türkiye olarak gerçekten çok sıkıntılı bir süreç yaşadıklarına vurgu yapan Belediye başkanı Kaplan, şunları kaydetti:

“Burada Öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum, 15 Temmuz sürecini işledikleri için. Su süreçte üzerinde en fazla durulması gereken konulardan bir tanesi 15 Temmuz ve sonrasındaki gelişen olaylardır. Yıllarca Çanakkale savaşlarıyla ilgili destanlar dinledik. Şu geçtiğimiz 2 ay içerisinde gerçekten Çanakkale örneğini, Çanakkale zaferinin kahramanlıklarına şahit olduk. Allah bize böylesi bir olayları bir daha yaşatmasın. Bizim burada çok dikkatli olmamızı gerektiren bazı hususlar var. İnsanları en derin ve manevi noktasından vurup ülkemizin nerelere geldiğine bakarsak, bunları 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşadık ve şahit olduk. Gerçekten çok dikkatli olmalıyız. Bu günlerden çıkartmamız gerek önemli dersler var. Bu vesile ile Eğitim camiasının 2016-2017 Eğitim öğretim döneminin başarılı olması temennisiyle, ilköğretim haftasını kutluyor ve başarılar diliyorum”

Kemal Milaslı İlkokul öğrencileri İlköğretim haftası kapsamında açılışta, çeşitli şiirler okurken, gösterilerde bulundular.

"AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" Açıldı:

Yapılan konuşmaların ardından Kemal Milaslı İlkokulu bahçesinde ve okulun salonlarında sergilenen Anadolu Ajansı (AA) ve belediyenin iş birliğiyle hazırlanan "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi"nin açılışı yapıldı ve sergi gezildi. Okulun salonunda sergi 3 gün açık kalacak ve ardından bir başka okulda sergilenecek.

 

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı