-Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Atış Müsabakası Düzenledi
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
16 Haziran 2014 - Pazartesi 00:00
 
-Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Atış Müsabakası Düzenledi
Yukarı Sanayi sitesinin yanı başındaki alanda gerçekleşen 3 değişik kategoride yapılan atış müsabakasına, Kastamonu, Ankara, Nallıhan, Bolu ve Kıbrıscık bölgesinden 245 dolayında avcı katıldı.
SPOR Haberi
-Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Atış Müsabakası Düzenledi

BEYPAZARI (BBB) -Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından Atış Müsabakası düzenlendi.

Yukarı Sanayi sitesinin yanıbaşındaki alanda gerçekleşen 3 değişik kategoride yapılan atış müsabakasına, Kastamonu, Ankara, Nallıhan, Bolu ve Kıbrıscık bölgesinden 450 dolayında avcı katıldı.

Etkinliğe katılan avcı ve izleyicilere çeşitli ikramlar yapılırken, yaklaşık 7 saat süren müsabakada, Avcılar Kıyasıya mücadele etti:

Trap Atışları:

Trap atışı birinciliğini Fuat Elmas, Ankara bölgesinden aldı. Trap atışında ikinciliği Satılmış Demir, 3.cülüğü Satılmış Demir, Selfet Dündar 4 cülüğü, Kamil Bakır ise 5.ciliği elde ettiler.

Duran Hedefi kurşunla Vurma:

Öte yandan Duran hedef tek kurşun atışında, Sabahattin Özdemir 1.ci, İbrahim Uysal 2.ci, Ercan Edirneli 3. cü oldu, Ali Tozlu 4.cü oldu.

İçi Su Dolu Hedefi Vurma:

İçi su dolu şişe atışında; Fatih telli 1 ci.,Alper Dereli 2ci, Hakan Akyürek 3cü,Kemal Çiftçi 4. Cü, Hüseyin Uysal 5.ci oldu.

Kategorilerde yapılan atış müsabakasında 1 cilere otomatik Tüfek,  2 cilere Tek kırma Tüfek, 3 cülere ise kurusıkı tabanca hediye edildi.

Beypazarı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ramazan Punarcıoglu, yaptığı konuşmada bölgede her geçen gün daha fazla ilgi çeken Trap sporunu gelişmesi için düzenledikleri etkinliğe katılan tüm konuklara ve katılımcılara teşekkür ederek, "Beypazarı'nda bu sporun ilk kez yapılmasına vesile olduk. Bundan sonraki senelerde de bu tür atış müsabakalarını düzenleyeceğiz. Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak Bundan sonraki çalışmalarımızın da startını vermiş olduk" dedi.

Belediye başkanı 5 kurşun atışında karavana yaptı.

Belediye başkanı olarak 5 atış yaptım. Bunlarda hedefe isabet eden olmadı ama bu atışlar boşa gitti ama bizim vereceğimiz söz boşa gitmez diyerek, Avcılara çok güzel bir atış poligonu yaptıracakları sözünü verdi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, çok sayıda davetlinin izlediği müsabakada ilk üçe giren sporculara kupalarını verirken, bundan sonraki yapılacak bu tür atış müsabakalarında kullanılmak üzere Atış poligonu yapacaklarının da sözünü verdi.

Atışların Genel Koordinatörlüğünü Avcı Ahmet Yılmaz yaparken, Yılmaz Belediye başkanı Tuncer Kaplanın atış alanını ziyaretinde oldukça ilgilendi ve bazı sorunları yaptığı açıklamaların arasında iletme fırsatı buldu:




Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı