Beypazarı belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünde Kongreye gidildi.

BEYPAZARI  (YT)- Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünde Kongreye gidildi.

Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Külübünde Kongreye gidilirken, Spor Kulübü başkanlığına Mehmet Gökgöz seçildi.

Belediyenin Mustafa Cankara Kongre merkezinde düzenlenen Kongreye, belediye başkanı Tuncer Kaplan’da katılırken, Beypazarı Spor ’un daha iyi yerlere gelebilmesi ve destek sağlanması ile mümkün olacağı kaydedildi.

Tek liste halinde gidilen Kongre sonrasında Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığına 3 yıllığına Mehmet Gökgöz getirilirken, yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

1-Mehmet Gökgöz, 2-Mustafa Kaplan, 3-Hüseyin Demirezen, 4-Musa Akman, 5-Abddülsamet Yiğit, 6-Halil Etili, 7-Serdar Sucuoğlu, 8- H. Muhsin Özdemir, yer aldı.

“Sporcumuza Sahip Çıkacağız:

Beypazarı Belediyesi Gençlik Spor ve Spor Kulübü başkanlığa getirilen Mehmet Gökgöz, Kongre sonrasında teşekkürlerini sunarken, “Sporun, spor olduğunu herkesin idrak etmesi gerekir. Spor, centilmenlik demek, spor kaynaştırıcı demete, Spor, barıştırıcı ve en önemlisi de Spor olmasıdır. Bizde bu anlamdan hareketle, Spor camiasını harekete geçirerek, Beypazarı Spor’un Beypazarı’nı en güzel şekilde temsil ermesini sağlamaya çalışacağız” dedi.

Eski Kulüp Başkanı Özgür Bediz, yaptığı açıklamasında, yeni yönetime muvaffakiyetler sunarken, başarı dileklerinde bulundu ve Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takımını Süper Amatörde mücadele eder konuma getirdiklerini aktardı:

Beypazarı belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünde Kongreye gidildi. - Birlik Haber Ajansı-BHA (birlikhaberajansi.com.tr)